Подароци за посебни денови во вашиот живот...

• Креатор на темата Креатор на темата Слушаш Ли
  • Време на започнување Време на започнување
Точак.

Ја ќе си славам Св. Трифун и ќе си се напијам така повеќе вино, а за вас не знам... :) а може и леандра ќе ме земе за Париз :icon_lol:

Ќе си го купам моето омилено чоколадо пошо он не е многу по благото со посебна посвета (која одовде ја видов), после ќе си купам нешто секси долен веш (шо посебно ќе го израдува) и за крај едно вино кое секако ќе биде моето омилено, да си прославиме и св. Трифун дее..

Па неам дечко. А ако имам, би му подарила мачка. Не знам од кај ми текна ова. Хах, не. Немам поим, најверојатно нешо шо сама сум го изработила, некоја книга или некоја маица.

02-richardgere-web.jpg

Секоја година го Дружев ТРИФУН, Али сеа мењаме плановите...

46652063

дали знае некој каде можам да најдам шољи за чај, кафе онакви, каде што прават со посебна посвета како што јас сакам напишана на нив?

а да си купиш бела шоља, па да си купиш бои за керамика и фино лепо да си ги ишараш?? Во салата Б. Трајковски има игротека, во игротеката се продаваат бои за сталко, керамика што не се одмиваат и стварно е супер нешто сама да напишеш...

мислев на онакви темни шољи, што кога ќе ставиш нешто топло се појавува напишаното и им се менува бојата, но сепак фала за добрата идеата, најверојатно ќе ја искористам :) :) :)
е

Јас немам дечко, значи нема со никого да си разменам подарок на овој католички празник. Омилен пијалок ми е виното, затоа би подарила отварач за вино. Поклонов е двонаменски, ем за Валентин, ем за Свети Трифун.

76763947.jpg

Добро, а да прашам што ќе подари( подготви) Скопјево (а и др.градови) за месецот на љубовта- ???? има градски татковци- па што планираат ТИЕ - некако да го изненадат „заљубениов народ„ ????

дали знае некој каде можам да најдам шољи за чај, кафе онакви, каде што прават со посебна посвета како што јас сакам напишана на нив?
па не мораш на шоља- купи си една перница и истото напрај го на неа-

card_pillow_2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom