Под прикритие

• Креатор на темата Креатор на темата BaiGanio
  • Време на започнување Време на започнување
не поебаа јако за денес... оваа БНТ ко МТВ станала изглеа

Не си разбрал, онлајн гледање на БНТ барам(трите сезони одамна ги изгледав, фантастични се). Значи во живо да ја гледам телевизијата всушност епизодата кога ќе ја има на бнт. Овде ја има: http://tv.bnt.bg/bnt1/ но не знам како да средам тие финти со прокси да ја гледам без проблем?

1ва и 2ра сезона изгледани за 3-4 дена. Заглавив на 3та, нема превод :( Онлајн нешто со англиски/српски превод да не има ?

Кукта е луд :D

1ва и 2ра сезона изгледани за 3-4 дена. Заглавив на 3та, нема превод :( Онлајн нешто со англиски/српски превод да не има ?

Кукта е луд :D
Де бе ја кумановац све разбра ви не сте разбрале бугарски :pos:
Се зезам, втората сезона се уште не ја почна мастер да ја преведува на хрватски веројатно поради обврски, јас бетер немам време ни за првата, џабе се залажав самиот себе дека ќе можам, така да... За втората сезона кога ќе има време мастер ќе ги преведува, за третата се уште нема англиски преводи преку кои би преведувал.
Во врска со ликовите, скоро сите добро глумат освен главниот Мартин, не е за таа улога воопшто, подобро во некоја сапуница да игра.

Ние ни такво немаме, не затупавија со турско срање 24/7, малку пари земаат од рдт, барем нешто слично да направеа.

Де бе ја кумановац све разбра ви не сте разбрале бугарски :pos:
Се зезам, втората сезона се уште не ја почна мастер да ја преведува на хрватски веројатно поради обврски, јас бетер немам време ни за првата, џабе се залажав самиот себе дека ќе можам, така да... За втората сезона кога ќе има време мастер ќе ги преведува, за третата се уште нема англиски преводи преку кои би преведувал.
Во врска со ликовите, скоро сите добро глумат освен главниот Мартин, не е за таа улога воопшто, подобро во некоја сапуница да игра.

Англиски барам јас, општо филмовите со англиски ги гледам. Доколку искочат англиски преводи за 3та сезона, ако не заборавиш пиши тука.

0000210202-article2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom