GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.828
- Поени од реакции
- 11.832
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
На imdb.com пишува 25ти ноември.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На imdb.com пишува 25ти ноември.
Пред да го пишам постот вчера проверив и пишуваше 25ти ноември. Смениле педеритеИли смениле или не знам кај си видел ноември: http://www.imdb.com/title/tt1909015/episodes?season=4 Dec. 22, 2013
Дали некаде БНТ ја има за гледање онлајн? Мислам дека новата сезона почнува на 24-ти декември.
Де бе ја кумановац све разбра ви не сте разбрале бугарски1ва и 2ра сезона изгледани за 3-4 дена. Заглавив на 3та, нема преводОнлајн нешто со англиски/српски превод да не има ?
Кукта е луд![]()
Де бе ја кумановац све разбра ви не сте разбрале бугарски
Се зезам, втората сезона се уште не ја почна мастер да ја преведува на хрватски веројатно поради обврски, јас бетер немам време ни за првата, џабе се залажав самиот себе дека ќе можам, така да... За втората сезона кога ќе има време мастер ќе ги преведува, за третата се уште нема англиски преводи преку кои би преведувал.
Во врска со ликовите, скоро сите добро глумат освен главниот Мартин, не е за таа улога воопшто, подобро во некоја сапуница да игра.