Под прикритие

• Креатор на темата Креатор на темата BaiGanio
  • Време на започнување Време на започнување
Многу луѓе ми ја фалат серијава може да ми кажете дали вреди да се гледа ? Од прилика за што се работи во приказната и дали е акција ?
Прочитај првиот пост од темата да видиш за што станува збор.
Иначе јас би ти препорачал да ја гледаш, добра е, само незнам со бугарскиот јазик како стоиш, ако не си од источна Македонија е малку тежок за разбирање..

Прочитај првиот пост од темата да видиш за што станува збор.
Иначе јас би ти препорачал да ја гледаш, добра е, само незнам со бугарскиот јазик како стоиш, ако не си од источна Македонија е малку тежок за разбирање..
Ште пробам да го разберам :) . Секогаш има преводи не е тоа проблем мене ми е за филмот да не е премногу егоистички .

Ште пробам да го разберам :) . Секогаш има преводи не е тоа проблем мене ми е за филмот да не е премногу егоистички .
Како што пишале поназад, само глумата на главниот актор е лоша, а филмот како целина е дефинитивно најдобар на нашите простори.

Многу луѓе ми ја фалат серијава може да ми кажете дали вреди да се гледа ? Од прилика за што се работи во приказната и дали е акција ?
Се работи за дете сираче кое е уште од мал бил теран да краде, ама станува полицаец под прикритие, или таен агент. Влегува во мафијата на Џаро, најстариот мафијаш кој е сеуште жив во Бугарија и кој го контролира секој нелегален бизнис. Арно ама има опасни дечки околу него, има многу замки, убиства, акции, моменти кога незнаеш шо ќе се деси, те влече да ја гледаш ако си обожавател на криминалистички серии...

Многу крв бе маме му ебам, летаат гркљани и џигери на сите страни.
Иначе не ми се свиѓа тоа со ќеркиве и Иво и Мартин, страв ми е да не се претвори серијава во Султанот .

еве линк на сајт кај што ги има сите серии од прва до последна во топ резолуција, линков е од трејлерот за втората епизода од четвртата сезона :) http://vbox7.com/play:cce073db59

Втора епизода на почеток кога им го украдоа џипот на тие двајцата кога кажа тој "Е сега стана страшно " :ROFLMAO: тоа е моментот .

jа има новата сезона официлно и на jутуб во профилот на БНТ

Jaka serija letoska ja gledav a I novava sezona e dobra
Sega sekoja nedela izlaga po Edna epizoda?

jа има новата сезона официлно и на jутуб во профилот на БНТ
Што ќе ми е на јутуб кога си ги симнувам сите епизода по епизода во хаде ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom