Под прикритие

• Креатор на темата Креатор на темата BaiGanio
  • Време на започнување Време на започнување
Македонски или српски превод каде може да се најде за 2, 3 и 4 сезона?
Нема преводи никакви, мислам дека имаше на англиски нешто ама не сум сигурен.. А што ќе ти е превод јас многу лесно ги разбирам? Имаше на Алфа серијата ја даваа синхронизирано како турски серии ама така ептен ми е тапа..

Нема преводи никакви, мислам дека имаше на англиски нешто ама не сум сигурен.. А што ќе ти е превод јас многу лесно ги разбирам? Имаше на Алфа серијата ја даваа синхронизирано како турски серии ама така ептен ми е тапа..
Не ми оди бугарскиот, разбирам ама не се. Сега за сега гледам со англиски превод ама многу е тапа, огромни грешки има, ми служи да знам за што се зборува.

Со англискиот ќе те одведе во сосема друг правец, лоши се преводите. Се разбира бугарскиот многу лесно, баш ме чудиш. Кога некој би ги снимал од алфа, само треба да препише превод ако е текстуално или говор ако е синхронизирано. Лесно е кога имаш подлога со англиски превод кој одговара временски со епизодата.

Не ми оди бугарскиот, разбирам ама не се. Сега за сега гледам со англиски превод ама многу е тапа, огромни грешки има, ми служи да знам за што се зборува.
Немој со англиски, ептен смислата ми ја губи имав и јас гледано.. Почни на бугарски првите 2-3 епизоди ти требаат за адаптација после ќе го "мелеш" без проблеми :tvg:

Сеа за 31ви го закажаа? Како и да е, ќе бидне до 2025.

Бугарска работа бе, мрсници...

Има веќе излезено неколко трејлери на страницата на фејсбук ... пишува дека во март почнува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom