Под прикритие

• Креатор на темата Креатор на темата BaiGanio
  • Време на започнување Време на започнување
Почнаа од вчера вечер да ја даваат на Алфа синхронизирано , ама добро е не е таква серија како турските па да те и додатно замара синхромизирањето од страна на наши глумци.

Супер си е јас си ја спуштов цела прва сезона и ќе си ја излгедам иначе сеа за сеа е топ ме изненади квалитетот

Како може бе овај филм да биде синхронизиран, како би звучело ова синхронизирано на мкд

Eден мој исечок од омилениот лик Росен Гацов - Куката ! :vozbud:

kukata.jpg

Последно уредено:
Дефинитивно е добра серијава. Задоволна сум со македонската синхронизација Но и да беше на бугарски нема да е толку тешко да се разбери

Дефинитивно е добра серијава. Задоволна сум со македонската синхронизација Но и да беше на бугарски нема да е толку тешко да се разбери

Никој туѓ јазик не е на одмет, ама синхронизација, бљак. За стари неписмени луѓе.

Има некој информацијакога ќе продолжи ова, се збореше околу нова година али поточно?

Во јули некаде читав изјава од Митовски, режисер ли беше, продуцент ли, не е битно, викаше дека на есен ќе се снимаат нови епизоди, а после Нова година веќе би почнале со емитување. Интересно, тогаш велеше дека поради популарноста и интересот за серијата во Македонија, постои можност да се снимаат некои сцени и кај нас, но кој знае што бидна од сето тоа.

"Под прикритие" веке е ХИТ и во Германиja. Во наи-гледано време по FOX. Од БНТ и продуцентот Димит'р Митовски кажуват, дека со сигурност ке има 5та сезона, во краj на 2015 или началото на 2016 года. Сериjата се покажува во над 120 и повеке држави во светот и веке има прашуваниja за 5та сезона.

Последно уредено:
Во јули некаде читав изјава од Митовски, режисер ли беше, продуцент ли, не е битно, викаше дека на есен ќе се снимаат нови епизоди, а после Нова година веќе би почнале со емитување. Интересно, тогаш велеше дека поради популарноста и интересот за серијата во Македонија, постои можност да се снимаат некои сцени и кај нас, но кој знае што бидна од сето тоа.
Мислам дека е стара вест, тоа беше за лани, за четвртата сезона требаше да се снима низ Струмица, па снимаа во Турција.
Требаше деновиве да почне регуларно петтата сезона, зошто ја развлекуваат сега на крај на 2015, почеток на 2016?

Мислам дека е стара вест, тоа беше за лани, за четвртата сезона требаше да се снима низ Струмица, па снимаа во Турција.
Требаше деновиве да почне регуларно петтата сезона, зошто ја развлекуваат сега на крај на 2015, почеток на 2016?
Пишуваше, дека не били плакали на акторите за 4 сезона, али дали е истина не знам. Тоа е ж'лто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom