- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
При вас не поскапеле?Па от едно и исто место се увезуват бе чичо.при вас и лубрикантите поскапеле, преку млекото и месото

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
При вас не поскапеле?Па от едно и исто место се увезуват бе чичо.при вас и лубрикантите поскапеле, преку млекото и месото
Не дека ја бранам власта или така нешто, ама јас за една векна леб плаќам по 25 денари од мнооогу одамна. Велешани каснат.Од денеска велешани за една векна плаќаат 25 денари наместо досегашните 20.
Покачени цени на:
- Леб
- зејтин
- брашно
- млеко
- млечни производи
- струја, а и укината евтина дневна тарифа
- парно покачено и ќе плаќаат оние кои не ги куристат услугите на топлификација
- бензин
Уште шо треба да покачат за да се собереме на масовен протест?[/quote
ИНТЕРНЕТОТ..........ИНТЕРНЕТОТ...............ИНТЕРНЕТОТ.....100%
и сите ќе излезат.............100%
E ај упатиме жити све во кој дуќан лебот е 30ден. освен тетовскиот кој е 28.
A ние во Охрид, Струга, Гостивар шо плаќаме по 28-30 денари леб...ќе добиеме некој попуст?Гратис хартија, најлонче нешо, а?Или да почекаме до Март 2013![]()
Јок за ситно не се продавамЕЌе добиете, со секој купен леб, да мора задолжително да се зема најлонче од 5 денари.
Џабе сите вака така викаме, скапана држава да не набројувам, кога ќе дојди ред за гласање, ОП пак вмро. Оти? оти давале по петстотки.
Во Кичево скоро секаде 20ден а поединечни и за 18-19МКД.
Иначе не дека ја бранам владава но дали таа ја одредува цената или тоа го остава на пазарот да се регулира? Само да прашам ме интересира. Иначе лебот веќе 10 години е 20МКД па редно е и него да ја фати инфлација. Да не бидам погрешно сфатен ја не сум за скап леб туку едноставно производството на лебот е се поскап па јасно дека треба да крене и цената, јбг.