Почивај во мир, Мајкл Џексон

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
R.I.P.:icon_frow Стварно жално и неочекувано......како гром од ведро небо

Дознав во нешто пред полноќ, гледав Јади бурек и преку Скајп се јави еден гледач од Австралија кој кажа дека слушнал за ова ,останав со отворена уста ,не ми се веруваше ,пуштив CNN и ете...
Нека почива во мир

Штета, навистина. Нека почива во мир.

Да бидам искрен, не го слушав типов, ама сепак штета е да се изгуби еден ваков значаен човек кој ја промени музиката.
Почивај во мир

Дознав во нешто пред полноќ, гледав Јади бурек и преку Скајп се јави еден гледач од Австралија кој кажа дека слушнал за ова ,останав со отворена уста ,не ми се веруваше ,пуштив CNN и ете...
Нека почива во мир

И јас слушнав на Јади Бурек сношти. Стварно жално, иако не бев некој голем обожавател, жално за фановите... :( РИП

Штета. Замина голем уметник. R.I.P

лесна му земја не го слушав многу но сепак многу го почитував како уметник

Денес постојано ги прегледувам неговите видеа на youtube и се прашувам како ли им е сега на оние негови фанови кои имаа влезници за концертите и кои за влакно го пропуштија ones live time спектаклот кој само тој можеше да го направи и никој друг.
Не можам да ги оттргнам мислите, сочувствувам со нив, сочувсвувам со сите кои го почитуваа Мајкл Џексон, зошто и јас бев една од нив. Тие контраверзии кои излегоа за него никогаш не ме поколебаа да го сменам мислењето за него како целокупен уметник
Беше и ќе остане легенда што се раѓа еднаш на 100 години!!!!!!!!

RIP...Ќе остане сеќавањето за него како голем музичар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom