Почивај во мир, Мајкл Џексон

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Нека почива во мир! :(

Нека почива!
Очекувано, тажно можда, ама шокантно хел ноу! Ќе му живеат децата нормален живот најпосле и ќе имаат татко легенда!
Оу уел...и Farrah Fawcett умре!
Амин!
Не знам бе..за прв пат не се чувствувам погодена од нечија смрт. Многу очекувано ми беше...зомби беше неделиве!
Него ја тука сум до УКЛА, ај ќе стаам слики! Ќе отидам вечерва или утре...свеќа не палам!
Тоа

400_mjackson_ambulance_090625_newgraphic.0.0.0x0.400x400.jpeg

Последната слика од кралот... :(

Нека почива во мир, респект за неговиот удел во модерната музика...

Трагично, светот загуби огромна музичка ѕвезда.
Ги слушав неговите песни и секогаш го почитував. Баш вчера слушав неколку негови песни, ах :(
Сепак легендите никогаш не умираат.

R.I.P. Michael Jackson

Почивај во мир кралу.

Не очекував олку да ме потресе оваа вест, навистина жалосно, светот изгуби голем човек, човештвото ја изгуби една од најголемите попрок икони на сите времиња, огромна загуба е ова за светот. Не напушти вистински великан. Number Ones отсекогаш ми бил во првите 3 албуми, нема да се роди нешто слично на овој човек, таква харизма, глас, танцување, стил, сето склопено во овој вонсериски талент, човек кој ќе остане запаметен засекогаш !!!

НЕ го слушав така да не ми е некој голем шок, сепак нека почива во мир...

Според мене најдобрата негова песна

почивај во мир...

:(

Значи не ми се верува, толку сите се прават потресени а уствари нема благе везе.
ОК, крал на попот, големо музичко име ама дај остајте го нека стварно почива во мир. До вчера никој не го сакаше ниеден клип не видов од него, денеска сите насекаде пишуваат за него а особено на facebook спамирање со негови видеа.
R.I.P. :pop:

Мајкл Џексон пејачот да беше еден од најголемите и секако ке биде преголема загуба...

Мајкл Џексон личноста, една од најгрозните и најумоболните луѓе на планетава, ексцентрик невиден, педофил и уште ред други работи.

Како и да е секој загубен човечки живот е загуба....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom