Починала девојка на изборот на Евросонг

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Сочувство до семејството и блиските... навистина жално. :(

Сочуство до семејството и сите што ја познаваат.

Инаку тешко е да прекинат се веќе кога почнале...

бог да ја прости лесна и земја сочуство до фамилијата

Каква проклета држава сме господ да чува... Лесна и земја ауу шокантно на 24 години

Жално... не знаев се до денес додека не ми кажа една другарка. Не ја следев Евровизијата освен неколку песнички, премногу ми беше мизерно. Многу млада си отишла... нека почива во мир...

навистина тажно :cry: ..... почивај во мир ивана

леле, не ми се верува еј...па место да прекинеа тоа глупостите, да ги одложеа за понатака..

кутра девојка, нека почива во мир:nesum:

Стварно жално... 2 реда над мене седеше. Еден дечко ја извади на раце од салата, она уште тогаш не беше свесна. Трагедија голема.

Нема потреба мислам од коментари "требало да прекинат" кога многу убаво можете да прочитате дека всушност на нејзе и се слошило, ја извадиле надвор, брзата помош утврдила смрт.
Почивај во мир Ивана.

Нека почива во мир :( ...На24 години од срцев удар?!..Колку е скратен животниов век:toe:

Нека почива во мир :( ...На24 години од срцев удар?!..Колку е скратен животниов век:toe:

Со оглед под каков стрес се младите во овие тешки времиња ништо чудно да гледаме и слушаме срцеви и мозочни удари на се помлади лица.Навистина жалосно.Почивај во мир :(

Нека почива во мир:cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom