Дечко ако не ти се чита не читај,какви глупи теми има ти се фати баш за оваа

.На крај краева овде може да се дискутира за куртоните кој ѓи предизвикуваат овја работе за да нема више вакви несреќе.Така да ако не ти чини темава моеш слободно да ја одминеш,а не да глумиш шериф.
Ми треба заменик, си најдов еве.
Но објасни ќе ја вратиме назад??
Читам таму некој го обвинува градоначалникот за немање соодветна сообраќајна култура...хех, не е до градоначалникот туку тоа бидејќи култура има каде што има интелект а некултура има каде што има парољупци и стока.
На кретенот бате му бил у Афганистан,па на батета му купија БМВ да се курчи. БДВ, фаќал кривина со преку 100 км на саат.Е така.
Парољупци, нека им се наздравје релативно чесно заработените пари и вдишениот DU.
Кумановската болница во иднина ќе има работа со нашиве авганистанци, затоа инвестирајте сега тројца содружници, кредит и аптека, потрошувачката на цитостатици, варумин и ретки лекови ќе се зголеми( а и зошто да се мачат до Скопје) друго пак и да немаат здравствен проблем на што и се надевам, сепак мисла ми е нивното мутирано потомство а.к.а Фикус но тоа е секој ја плаќа цената, јас не велм дека ќе биде така туку ЗНАМ дека ќе биде така.
БМВ-то е последен проблем, па и курчењето посериозните тек ќе се појават и нека им се наздравје.
пред 2-3 години лично што го познавав девојче, загина во сообраќајка на 14 годишна возраст, заедно со нејзините родители (кажуваа и на вести) и што? знаеш ли тоа каква трагедија е, а не знам ни дали воопшто е фатен тој што ја предизвика сообраќајката....никому ништо.....
нека почиваат во мир и не сакам да коментирам повеќе на вакви теми. си има надлежни и за сообраќај и за што ти знам што.
И јас исто но ете како тебе знам случај и напоменав но не е тоа тоа.
Исто така мислам декла правно господинот во БМВ нема да биде обвиенет за убиство со умисла.
Сум кажал повеќепати нема соиобраќајни несреќи, тоа е само термин да се заблажи малку трагичната состојба, замислете последниве две декади од близу 800-900 жртви на годишно ниво од сообрачајки денес имаме илјадарки за жал.
Туку пишувам поради овие и (да не ги барам) останатите повици за линч чинам Иран сме.
Жалосно, нека почива во мир
А за овој ...Ебате идиотот,имбецил,кретен,глупак...абе стај го сега 30 години у зандана за пример за сите шушумиги шо имаат возачка
Што и да се превземе џабе е, нема кутрото да стане од гроб само...тешко на семејството.