marcus
струмички модератор
- Член од
- 5 јули 2006
- Мислења
- 5.378
- Поени од реакции
- 131
Немо...за ова..Маркус една молба до тебе!! те замолувам кога бришеш мислења бриши пиши прави како сакаш!! Но истите критериуми да важат за сите членови а не твојте другарчиња и пријателчиња дасиги фафоризираш! Сепак те разбирам во некоја рака но биди подостоинствен,и помалку пристрасност
треба да бидеш баниран..ни повеќе ни помалку...ама ајде само ти го избришав мислењето..ама гледам сум згрешил..Овде не важат моите критиериуми не важат туку оние на Кајгана..а за навреда на член се знае што следува..Ако знам дека одредена група јаде гомна илјадници години и притоа секој збор што ке го изусти е лага е исто како на крадец дамуги довериш парите на чување бидејки таа група освен што јаде гомна 2000 години не дала ниеден опиплив доказ за тоа дека е вистина и сега морам на еден гомнојадец да му верувам дека гуштерот се исправил и поклонил пред господ само поради тоа дека тој вели дека е така, епа слушај сега јас го видов исус и исус ми рече целиот имот дамиго препишеш мене женати даја имам на располагање 24 часа и ти да бидеш мој роб!! е сега немој случајно дасисе посомневал во ова што го велам но ова е вистина бидејки исус ми рече дека така ми докажува дека постои и сега ти како верник мораш да го послушаш јасно ! ? и немој сега вака или така туку едноставно дека велам јас така мора да сториш плус тоа имам и сведок еден поп со кој се знам од дете тој ке ти посведочи повеќе докази нети требаат!
Не фаворизирам никого..напротив со Мики имаме многу различни гледишта..ама тоа не значи дека треба да се спуштам на ниво кое ти го презентираше...од вакви постови никој нема фајде..најмалку ти...избегнувај ваков вид на дискусија а за модерирањето не се сеќирај има кој да мисли.