Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас го имам купено албумот на Тоше, и затоа што навистина ми се допаѓа сакам да ги имам песните во mp3 верзија за да си ги ставам на мобилен. ако некој ги има(сите освен Aria со Gianna Nannini) го замолувам да ми даде линк да ги симнам.

благодарам:pipi:

јас го имам купено албумот на Тоше, и затоа што навистина ми се допаѓа сакам да ги имам песните во mp3 верзија за да си ги ставам на мобилен. ако некој ги има(сите освен Aria со Gianna Nannini) го замолувам да ми даде линк да ги симнам.

благодарам:pipi:

ПП :wink:

Ај ако ја има некој.. Излези момче право на тераса, и поздрави ја Гоцевата раса... Кренете раце високо горе, наше ќе биде и Солунско поле...

Да ја пуштоме ако повбедиме со Србија.. Мора да се прслави успешниот настап на ова светско првенство...

Ај ако ја има некој.. Излези момче право на тераса, и поздрави ја Гоцевата раса... Кренете раце високо горе, наше ќе биде и Солунско поле...

Да ја пуштоме ако повбедиме со Србија.. Мора да се прслави успешниот настап на ова светско првенство...

И ја мене ако може ...:jaj:

и на мене да ми ја пратите оваа плс :smir::smir:

Претено.

Ми треба една песна, англиска е не знам ни кој ја пејт ни како се викат ама мислам дека пред две години ја даваа на една странска програма Еуропе мислам дека се викаше и спотот мислам дека беше црно бел ама не сум сигурен, пееше женско а беше со тетоважи по цело тело, односно ко машко напраена и јако играше.
Ако може некој името на песната да ми ја каже или уште пубаво да ми ја прати.

Некој??:jaj:

Antenna 5 power play хитот го има некој? ;)

Колку што знам нема некоја ваква трака снимена.

Ама ако има и јас јас сакам :oeoeoe:

Колку што знам нема некоја ваква трака снимена.

Ама ако има и јас јас сакам :oeoeoe:
Е па ако има :)
Не сум сигурен, мислам дека ја слушав кај некој на телефон... Ако ја нема никому ништо :)

текстот од
Toni Zen ft. Edinstvena Opcija Dali Sakas lyrics
Ако може да ми ја пратите

Од Леб и Сол - Џипси да не знае некој кај можам да ја најдам?Однапред благодарам:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom