Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј луѓе знаете ли како се вика и каде можам да ја најдам таа песната што е на рекламата на вип со ракометарите ? одеше некако вака само за македонија нека се веат знамиња............. понатаму не знам знаете како се вика ? ако знае некој како се вика и каде можам да ја најдам нека пише.

ОД “Дени те чува“ е песната се вика “ навивачка“
Аддниме на МСн ќе ти ја пратам!

Од Тоше новиот албум и Greenout-Некои скопски бандити ке ви бидам вечно благодарен:pipi:

Една нова е мислам од Енрике Инглезиас има нешто im'taking back my love..на антена5 ја вртат доста.

Ќе може и мене Green out - Некои скопски бандити?

Ако ви треба новиот албум на Тоше одете да си го купите! Срамота и греота е ова што го правите со пиратеријава, 500 денари се смешна цена за него!
:tapp:

edit: ги замолувам администраторите да превземат мерки против пиратското ширење на албумот The Hardest Thing на форумов.

Друже и јас ќе бев против пиратеријата на овој албум да беше со нормална цена за наши услови (5евра=300 денари). 500 денари ако за тебе се смешни за многу луѓе во државава имаат голема вредност. :helou:

Друже и јас ќе бев против пиратеријата на овој албум да беше со нормална цена за наши услови (5евра=300 денари). 500 денари ако за тебе се смешни за многу луѓе во државава имаат голема вредност. :helou:
Добро бе не ви беше скапо пред неколку години кога беше албумот 600 ден. и не ви е скапо карта за концерт/журка да платите по 1000, а ова ви е скапо.
И јас сум против пиратеријава за новиот албум на Тоше.

Добро бе не ви беше скапо пред неколку години кога беше албумот 600 ден. и не ви е скапо карта за концерт/журка да платите по 1000, а ова ви е скапо.
И јас сум против пиратеријава за новиот албум на Тоше.

Над 120 денари за ЦД не сум дал никогаш во живот ниту пак над 300 за журка. За другите не знам. И дајте доста со оф-топик, ако сакате отворете тема дали сте за или против пиратеријата на албумов и крај.
:helou:

Шо го тапацирате со пиратерија кога се работи за албумот на Тоше?
Не може да го третирате како било кој друг албум или само зашто е на Тоше ќе мрчите на секој што ќе го побара?:uvo:
Не е доволно што сите сакаат да го имаат, битното е што не може секој да даде 500 денари за него. Боже сачувај... :tapp:

Ај оладете малце, тој што сака да ги аплоадира песните и да ги сподели нек ги сподели, другите нека си го чуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom