Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пред едно 5-6 години беше хит една песна "Тко ме зове". Ако ја има некој нека ми ја прати по профил или ПП (не сум дома за преку мсн). Однапред благодарна.:pipi:

Пред едно 5-6 години беше хит една песна "Тко ме зове". Ако ја има некој нека ми ја прати по профил или ПП (не сум дома за преку мсн). Однапред благодарна.:pipi:

ПП за 5 мин.

Има една песна што ја вртат на Лајф Радио и ми текнува само дека имаше многу “а ааа ааа аааа ааа..“ во стиховите :pos: и дека пееше мушки бенд ( или едно мушко ). Ќе му бидам многу благодарна на тој што ќе дешифрира за која песна станува збор. :pipi:

Некој случајно овие:
Свирете ја зајди зајди - Олгица Христовска
Еден бакнеж - Нина Спирова
Маја Оџаклиеска - Не допирај ме ? :helou:

Има една песна што ја вртат на Лајф Радио и ми текнува само дека имаше многу “а ааа ааа аааа ааа..“ во стиховите :pos: и дека пееше мушки бенд ( или едно мушко ). Ќе му бидам многу благодарна на тој што ќе дешифрира за која песна станува збор. :pipi:

Од Владо Јаневски е-Не заборавај да се сетиш намене,овде умирам полека секој ден...Така идеше текстот :smir:

Од Владо Јаневски е-Не заборавај да се сетиш намене,овде умирам полека секој ден...Така идеше текстот :smir:

На Лајф баш и не го пуштаат Владо.:)
Патем, рок е песната... :треп:

Ај снимај ја нареден пат кога ќе ја начекаш за да видиме која е или пак кажи што друго памтиш од песната па да ти помогнеме. :)

Мене ми треба една мп3 ако може :smir:.

the asteroids galaxy tour - the sun ain't shining no more (matthew dekay remix)
ama po moznost 320 kbps :smir:

Некој случајно овие:
Свирете ја зајди зајди - Олгица Христовска
Еден бакнеж - Нина Спирова
Маја Оџаклиеска - Не допирај ме ? :helou:

Болдиранава за неколку минути.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom