suze kriem same teku
plavi orkestar-odlazim pls:smir:
Пратена на ПП.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
suze kriem same teku
plavi orkestar-odlazim pls:smir:
Како мислиш video? Ako ти треба во мп3 почекај за неколку минути.

Пред едно 5-6 години беше хит една песна "Тко ме зове". Ако ја има некој нека ми ја прати по профил или ПП (не сум дома за преку мсн). Однапред благодарна.![]()
и дека пееше мушки бенд ( или едно мушко ). Ќе му бидам многу благодарна на тој што ќе дешифрира за која песна станува збор. 
Има една песна што ја вртат на Лајф Радио и ми текнува само дека имаше многу “а ааа ааа аааа ааа..“ во стиховитеи дека пееше мушки бенд ( или едно мушко ). Ќе му бидам многу благодарна на тој што ќе дешифрира за која песна станува збор.
![]()
Од Владо Јаневски е-Не заборавај да се сетиш намене,овде умирам полека секој ден...Така идеше текстот :smir:

На Лајф баш и не го пуштаат Владо.
Патем, рок е песната... :треп:
.А неам поим каква музика пуштаат на Лајф,у живот неам слушано радио :smir:Има една песна што ја вртат на Лајф Радио и ми текнува само дека имаше многу “а ааа ааа аааа ааа..“ во стиховитеи дека пееше мушки бенд ( или едно мушко ). Ќе му бидам многу благодарна на тој што ќе дешифрира за која песна станува збор.
![]()

Мене ми треба една мп3 ако може :smir:.
пратени по ППНекој случајно овие:
Свирете ја зајди зајди - Олгица Христовска
Еден бакнеж - Нина Спирова
Маја Оџаклиеска - Не допирај ме ? :helou:
За неколку минути на профил.the asteroids galaxy tour - the sun ain't shining no more (matthew dekay remix)
ama po moznost 320 kbps :smir:
Некој случајно овие:
Свирете ја зајди зајди - Олгица Христовска
Еден бакнеж - Нина Спирова
Маја Оџаклиеска - Не допирај ме ? :helou:
Од Владо Јаневски е-Не заборавај да се сетиш намене,овде умирам полека секој ден...Така идеше текстот :smir: