СтрумичанецО
infinite harmonies...
- Член од
- 21 март 2006
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 46
Stone Sour - Through Glass
ениуан по П.П. плс??
ениуан по П.П. плс??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stone Sour - Through Glass
ениуан по П.П. плс??
pusti jaДарио има песна Не верувам во небо. Може на таа мислиш:smir:
на цити радио иде една емисија Groove Relation! е сеа, траките се ретки и обично се миксови такви, чил/дип/грув/џези и слично. има некој торент со вакви траки? или сетови, сеисто?
кажи ми и мене... интересно музиче...Na stranata na Cityradio ima vakva top lista.Ako ti e od nekoja pomos toa. Posle,za nekoj saat ke pobaram jas nekoj torent ili neso takvo pa ako najdam ke ti kazam.
кажи ми и мене... интересно музиче...![]()
Zdr.....trazam ja dva dena pesnata po net...i ne moz da ja najdam u mp 3 format...Deep Purple-When a blind man cries....
знам, ги имам листите. пола не ги наоѓа ни на рапидсрч, нит лајмвер, нит торент. а тие што ги наоѓа не се тоа што го слушам на радио =) некои шкарт верзии се. па затоа прашав.Na stranata na Cityradio ima vakva top lista.Ako ti e od nekoja pomos toa. Posle,za nekoj saat ke pobaram jas nekoj torent ili neso takvo pa ako najdam ke ti kazam.
тоше, фала и од мене, сеа спуштам нешо, па ако е ок зеленко...знам, ги имам листите. пола не ги наоѓа ни на рапидсрч, нит лајмвер, нит торент. а тие што ги наоѓа не се тоа што го слушам на радио =) некои шкарт верзии се. па затоа прашав.
п.с. тоше, фала за линкот =)