СтрумичанецО
infinite harmonies...
- Член од
- 21 март 2006
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 46
Stone Sour - Through Glass
ениуан по П.П. плс??
ениуан по П.П. плс??
Пратено.Stone Sour - Through Glass
ениуан по П.П. плс??
pusti jaДарио има песна Не верувам во небо. Може на таа мислиш:smir:
Na stranata na Cityradio ima vakva top lista.Ako ti e od nekoja pomos toa. Posle,za nekoj saat ke pobaram jas nekoj torent ili neso takvo pa ako najdam ke ti kazam.на цити радио иде една емисија Groove Relation! е сеа, траките се ретки и обично се миксови такви, чил/дип/грув/џези и слично. има некој торент со вакви траки? или сетови, сеисто?
кажи ми и мене... интересно музиче...Na stranata na Cityradio ima vakva top lista.Ako ti e od nekoja pomos toa. Posle,za nekoj saat ke pobaram jas nekoj torent ili neso takvo pa ako najdam ke ti kazam.
Vazi Vazi....Samo sea iam rabota,ne sum ni doma, pa pokasno malce.кажи ми и мене... интересно музиче...
Zdr.....trazam ja dva dena pesnata po net...i ne moz da ja najdam u mp 3 format...Deep Purple-When a blind man cries....
знам, ги имам листите. пола не ги наоѓа ни на рапидсрч, нит лајмвер, нит торент. а тие што ги наоѓа не се тоа што го слушам на радио =) некои шкарт верзии се. па затоа прашав.Na stranata na Cityradio ima vakva top lista.Ako ti e od nekoja pomos toa. Posle,za nekoj saat ke pobaram jas nekoj torent ili neso takvo pa ako najdam ke ti kazam.
тоше, фала и од мене, сеа спуштам нешо, па ако е ок зеленко...:pos2:знам, ги имам листите. пола не ги наоѓа ни на рапидсрч, нит лајмвер, нит торент. а тие што ги наоѓа не се тоа што го слушам на радио =) некои шкарт верзии се. па затоа прашав.
п.с. тоше, фала за линкот =)