Побарувања на мп3

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш сега видов на А1 една реклама и во позадина одеше една песна во стил на Ера (може и од нив е песната) :) Знам само дека порано оваа песна исто така одеше и во реклама за борба против дрога или така нешто :) Па да прашам да не знае случајно некој од кајганџииве која е песната?

Фала многу :smir:

Баш сега видов на А1 една реклама и во позадина одеше една песна во стил на Ера (може и од нив е песната) :) Знам само дека порано оваа песна исто така одеше и во реклама за борба против дрога или така нешто :) Па да прашам да не знае случајно некој од кајганџииве која е песната?

аиииаиии ааае урааи ијајјаја ххх така иде некако ама ја неам:toe:
ако случајно ја најдеш обавезно давај ја...фала

него ја за друга дојдов тука
сакам мп3 а не конвертирана-Фала однапред

Знам дека е глупо прашањево али дали некој го има РОК миксовите на Бабура пошто има неколку добри песни кои ги пушташе во Елдорадо-Гостивар а би требало и во другите дискотеки да ги пушта истите.....Па ако ги има некој нека ми каже или само имињата нека ми ги каже па ке се снајдам ја....Фала однапред....
Едит:Најдов тоа што барав....

Wolf's Rain - Its my life
Morandi - Save Me

плс вие две песни.

аиииаиии ааае урааи ијајјаја ххх така иде некако ама ја неам:toe:
ако случајно ја најдеш обавезно давај ја...фала

Enigma - Return To Innocence

Peace brothers- Мрдам газ

Еј не ми текнува од која група беше песната идеше нешто: Мрдам газ јас мрдаш газ ти жени убави на бла бла ритмови :):) По пациентска песна немав слушано од таа :) Не ми текнува од кој беше ама напад на психа беше песната :)

Да не ја има некој песнава?

Језик прегризам да не би опсовао овај живот што га делим напола

Некој да не ја има песната?:pipi:

лујџе,песната од рекламата од 206 седанот?
еве линк:

Rise - gabrielle ако може да ми ја прати некој, да биде добар квалитет и по можност да не е инструменталка, пошто таква ја добив минатиот пат.:)

Од Ареа е песнава, пред некоја година имаше спот за песнава, популарна беше, нешто спотот беше групава у студио, свират, па има као дуел со гитари на пејачката и гитаристот. Не мора песната, насловот ми треба. Фала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom