ПМФ

• Креатор на темата Креатор на темата GraFusion
  • Време на започнување Време на започнување
може да се уплаќа административна такса преку апликацијата за андроид? има некој уплатено така досеа и праеле проблем?

E a мора за ссекој предмет таксена марка или може со една сите да се поминат? :noze:

може да се уплаќа административна такса преку апликацијата за андроид? има некој уплатено така досеа и праеле проблем?

Јас плаќав на УГД и немаше никаков проблем ама тука ништо не ми е јасно. Профилите на iknow ви ги отвара ли?
--- надополнето: 24 декември 2013 во 19:58 ---
E a мора за ссекој предмет таксена марка или може со една сите да се поминат? :noze:

Мора за секој предмет.

Јас плаќав на УГД и немаше никаков проблем ама тука ништо не ми е јасно. Профилите на iknow ви ги отвара ли?
--- надополнето: 24 декември 2013 во 19:58 ---

Мора за секој предмет.

профилот ми го отвара али нема можност да се пријави ништо
пс. што е тоа УГД? :D

Само кај мене не отвара изгледа (n). Знаеш каде може да се обратам за ова?
УГД=Универзитет Гоце Делчев
јави се на студентски ќе ти средат... :)

Само кај мене не отвара изгледа (n). Знаеш каде може да се обратам за ова?
УГД=Универзитет Гоце Делчев

провери во инбокс дали ти стигнала лозинка за пријавување и со истата имејл адреса со која се имаш најавено за уписите пробај да се најавиш, иначе ако воопшто не ти отвара пробај во Chrome и ќе ти даде едно ко предупредување за сајтот и ќе идеш на Proceed Anyway

провери во инбокс дали ти стигнала лозинка за пријавување и со истата имејл адреса со која се имаш најавено за уписите пробај да се најавиш, иначе ако воопшто не ти отвара пробај во Chrome и ќе ти даде едно ко предупредување за сајтот и ќе идеш на Proceed Anyway
ама има кај рандом деца од сите факултети, не само ПМФ што и со се пробано не им отвора, наводно ќе сределе зимава но колку ќе средат ќе видиме. Македонија и IT па ти, добро што и на поголемиот дел им работи сервисов.

Немам ништо на мејлот. Кој ќе се расправа со лошите тетки :mad:

И ако не можат да ми средат како ли ќе пријавам испити? :facepalm:

Немам ништо на мејлот. Кој ќе се расправа со лошите тетки :mad:

И ако не можат да ми средат како ли ќе пријавам испити? :facepalm:

не си само ти друже :) како за сите така и за тебе - без паники

А што е со систематскиов, на сајтот ништо немаат кажано а наводно требало да се оди..

Не знам како иде шо иде, ама знам дека генерациите шо се две години помали од нас (односно сеа втора) пријавуваат електронски. Ние уште сме со листови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom