Gregor
Оbserver
- Член од
- 6 февруари 2013
- Мислења
- 1.021
- Поени од реакции
- 1.935
I love the smell of possible ПМФ sobiraнка in the evening

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I love the smell of possible ПМФ sobiraнка in the evening

wat?I love the smell of possible ПМФ sobiraнка in the evening

Лесно бе, ќе немаш гајле.
Кажи ми, дали имаш некои од преведените книги во .pdf, конкретно термодинамика и молекуларна физика, другo исто што ме занима е то каде може да ја најдам Квантна механика 1 и 2 од Ивановски?

Ti be Sabja koga diplomirashe shto materijalov ti bil na pazi, Ruski

Книга на Македонски на ПМФ
Се знае како иде, учебник на Српски или Хрватски, збирка на Руски или Англиски

Имаш ПП

Кај можам да најдам што предмети има на смеровиве по физика?И да, технички смер не е технички ако барем еден испит не си спремал со руски збирки

Во одделот „За новите студенти“ си бираш насока и ја разгледуваш студиската програма. Исто за секој предмет има прикачено и предметна програма така што сите информации за предметите и материјалот го има на сајтот.
 Во одделот „За новите студенти“ си бираш насока и ја разгледуваш студиската програма. Исто за секој предмет има прикачено и предметна програма така што сите информации за предметите и материјалот го има на сајтот.
Кај можам да најдам што предмети има на смеровиве по физика?

Нека си иби мајката!
Има некој (јак) математичар, да ми помогне за неколку задачи?
Нека се обрати во ПП, please.

StudentskiPrashanja - Signal
 , а за некој од што се лесни...
, а за некој од што се лесни... Не ме бива за математика многу па затоа можеби и ќе бидам изруган... ама малку покасно ќе ги напишам....
За мене ќе биде од голема помош ако ми ги реши некој..., а за некој од што се лесни...
За саат-два ги пишувам!