Corvus
Latrodectus
A-ha...Не знам како иде шо иде, ама знам дека генерациите шо се две години помали од нас (односно сеа втора) пријавуваат електронски. Ние уште сме со листови
jas sum vtora i ushte se vlecheme so toa listovite

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A-ha...Не знам како иде шо иде, ама знам дека генерациите шо се две години помали од нас (односно сеа втора) пријавуваат електронски. Ние уште сме со листови
A-ha...
jas sum vtora i ushte se vlecheme so toa listovite![]()
Tie pred se dali slushnale deka mozhe i preku sms da se plakja...На прашање: Дали може таксени марки со смс да платиме? - ни рекоа: Ааа не сме поврзани ние со системот, не.
па сите имаме англиски за изборенЗдраво. Дали има некој кој зема Англиски јазик за изборен? (за да прашам нешто)
Jas sum od Hemiski 1va sega zemav vo leten semestar angliski .[DOUBLEPOST=1393610517][/DOUBLEPOST]Fizichari !! Da ve prasham za prof Boce po fizika nekoe mislenje da mi dadete ( ako moze )Здраво. Дали има некој кој зема Англиски јазик за изборен? (за да прашам нешто)
Даде, како што гледам по зафатеноста на просториите, а и од другари шо идат, се одржуваат предавања на ПМФ...ама мислам само поради недостаток на простории на ФИНКИ е тоаИма ли уште Информатика на ПМФ, зошто колку што слушнав последно не сите професори се префрлиле на ФИНКИ од ПМФ ИИ
Имате некоја информација дали се одржуваат некакви предавања или часови од модул Информатика?