- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 691
може да се уплаќа административна такса преку апликацијата за андроид? има некој уплатено така досеа и праеле проблем?
Јас плаќав на УГД и немаше никаков проблем ама тука ништо не ми е јасно. Профилите на iknow ви ги отвара ли?може да се уплаќа административна такса преку апликацијата за андроид? има некој уплатено така досеа и праеле проблем?
Мора за секој предмет.E a мора за ссекој предмет таксена марка или може со една сите да се поминат?
профилот ми го отвара али нема можност да се пријави ништоЈас плаќав на УГД и немаше никаков проблем ама тука ништо не ми е јасно. Профилите на iknow ви ги отвара ли?
--- надополнето: 24 декември 2013 во 19:58 ---
Мора за секој предмет.
Само кај мене не отвара изгледа . Знаеш каде може да се обратам за ова?профилот ми го отвара али нема можност да се пријави ништо
пс. што е тоа УГД?
јави се на студентски ќе ти средат...Само кај мене не отвара изгледа . Знаеш каде може да се обратам за ова?
УГД=Универзитет Гоце Делчев
провери во инбокс дали ти стигнала лозинка за пријавување и со истата имејл адреса со која се имаш најавено за уписите пробај да се најавиш, иначе ако воопшто не ти отвара пробај во Chrome и ќе ти даде едно ко предупредување за сајтот и ќе идеш на Proceed AnywayСамо кај мене не отвара изгледа . Знаеш каде може да се обратам за ова?
УГД=Универзитет Гоце Делчев
ама има кај рандом деца од сите факултети, не само ПМФ што и со се пробано не им отвора, наводно ќе сределе зимава но колку ќе средат ќе видиме. Македонија и IT па ти, добро што и на поголемиот дел им работи сервисов.провери во инбокс дали ти стигнала лозинка за пријавување и со истата имејл адреса со која се имаш најавено за уписите пробај да се најавиш, иначе ако воопшто не ти отвара пробај во Chrome и ќе ти даде едно ко предупредување за сајтот и ќе идеш на Proceed Anyway
не си само ти друже како за сите така и за тебе - без паникиНемам ништо на мејлот. Кој ќе се расправа со лошите тетки
И ако не можат да ми средат како ли ќе пријавам испити?
Mozhesh site na edna uplatnica, ako misleshe na toa...E a мора за ссекој предмет таксена марка или може со една сите да се поминат?
На една уплатница пример ако се 4 предмета по 50 да се пише на 200 ден. уплатницата. На тоа мислеше?Mozhesh site na edna uplatnica, ako misleshe na toa...
Da.На една уплатница пример ако се 4 предмета по 50 да се пише на 200 ден. уплатницата. На тоа мислеше?