Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 635
одлично беше
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сдсмовците викале дека скопје бил вмровски град -- чувај боже од идиоти како национале
Луѓе, ако го има некој снимено целиот говор на Тони нека го постува. Ќе ви бидам бескрајно благодарен.:smir: Многу хард кор говор имаше, сакам да се потсетам. :helou:
Срамота на вестиве на ниедна телевизија не дадоа од собирот. Нашиве ,,новинари,, се катастрофа. Некој што не бил ќе мисли дека оние што отишле биле све хулигани. Катастрофа! Ужас и срамота! Па после некој друг ни е крив. А све за некоја глупа вест, демек еве ние откривме топла вода у бојлер. Не постојат новинари кај нас, а Роберто треба да оди у стечај.
Kazavme toa sho mislime. NEMA promena na identitet i istorija.

:pos2:
sto ne mozat i ne znaat da razgranicat nacionalen od licen i partiski interes.Да прашам, ако ми позволувате:
нели не требаше да биде партизиран и политизиран митингот??
Шо кур сеа се користи за рејтинзи??
П.С. Убава намера, ја позраа политилариве. Повторно како и секогаш.

Јасно ми е дека веќе спамувам, ама - БЕШЕ ПРЕКРАСНО!
чоекот си сакал да си биде нов македонец .Државата да мусе вика нова македонија божееееееееееееееее ако е од новинари доста е .Аман до кога ке мусе пере мозокот на овој народ
БУКАРСКИ имал право, недаги пцуеш незнам што треба да им направиш да те разберат