Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аз от този форум разбирам, че е имало протест.
Световните медии маи са го пропуснали .
Горди македонци ама никои маи не е разбрал по света .
gledav sega kanal 5 vesti i moram da kazam deka ne sum iznenaden.
tolku ubav protest, tolku jaki cuvstva, tolku silna poraka. a tie se zapnaa za komandanti i za partiski prepukuvanja.
i, posto znam deka ima lugje od vlasta koi citaat forumot: daj uapsete ja navistina onaa kokoshkata.
stavete vzatvor uste nekoj od aramiive (politicari, biznismeni...) pa da vidime koj cija drzava i interesi ke prodava..
Е што Македонија?makedonija
Mame im e... na ovie mediumite sto pak sakaat celata rabota okolu protestot da ja stavat vo rubrika politika. Ne velam deka nekoi ne go iskoristija protestot za partiski celi ama celta i organizacijata na protestot bese tokmu antipoliticka i odgovor na molkot na "liderite" da go soopstat oficijalniot stav. Protetsot bese predupreduvanje za site a eve sega gledame partiite preku svoite plateni idioti novinari-skapani kurvi sakaat da predizvikaat razedinuvanje kaj narodot. Ovie sobiri se zakana za partiite i tie go osetija toa pa sega sakaat da vnesat kolku sto se moze povekje zabuna kaj narodot . Gi zalazuvaat lugjeto za da gi obeshrabrat da ne izleguvaat na vakvi protesti i sakaat da ne ubedat "eve gledate se e politika". Pa se tropaat sekakvi gluposti de Karakacanov organiziral, de Zecevik, de Gjorcev...obezbeduvanje bilo uapseno... a ovaa kvackata Sekerinska pa videla partiska znaminja na protestot:uvo: Ke napravat se za da go demoraliziraat narodot. Bog da ja cuva Makedonija, oti ne ostanaa lugje sto ke go pravat toa.