Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дојде големиот ден.
Дојде денот кога гордо ќе застанеме за да покажеме дека нашето име е Македонија и само Македонија.
Ме радува што овој пат одзивот е многу голем ама не признавам ништо испод милион вечерва:vozbud:.

so sreka vecerva i se ubavo da pomine ali jas denes mnoooooooogu se razocarav...
bev od sabajle da primam vakcina i komplet sistematski pravev(nemav napraveno koga trebase...) i bev do na skolo(iako bev osloboden) za da soberam 10ina,20 dusi za da ideme za sk...

im kazuvam so kako...i prvo se izradvaja skopje...demek super ama koga slusanaa deka tamu 1 sat ili 2 ke se sedi vikaat mnogu vreme vo pat ke ni pominelo i ne ke imale vreme za setanje posle za na kafe za upicku materinu...:tapp:

jebiga...so vakvi gragani niso ne pravime...dzabe se trudi i milenko i site ostanati pa i serpico pred edna nedela...
ic k.r ne gi boli za imeto...

a koga se odi na saem na kniga skopje se tepaat koj da odi bidejki e ograniceno...a togas e so pari-400 denari odprilika ama zatoa imaat vreme za setanje3-4 sati...

a koga se raboti za vakvo nesto...:nenene::kesa:
bas mi e zal sto imame vakvi gragani...:jaj:

Мислам дека и самите професори во школите треба да зборат со нас во врска со оваа тема, малку да се подигне свеста кај нас помладите за да искочат сите на протест, со цел да не изгледаат протестите како оние на матурантите матурантите, 20% на протести, 80 во кафичи. А во врска со денешниот протест, јас ќе одам и го подржувам секој протест кој е во корист на македонскиот народ и самата нација.СЕ ГЛЕДАМЕ ТАМУ!

Мислам дека и самите професори во школите треба да зборат со нас во врска со оваа тема, малку да се подигне свеста кај нас помладите!
Поддршка за овоа НИЕ сме младите кои после Б.Ц и Н.Г ке ја водат државата ние сме иднината на МАКЕДОНИЈА никој не смее да ни го одземе тоа!

Македонци! Денес е голем ден за сите нас каде и да сме!

Денес над Македонија се раѓа ново сонце, нови победи!

Бидете бројни и громогласни нека се слушне македонското име надалеку!

Гордо и напред Македонијо!

Денес е голем ден, денес после 31 напишана страна ќе се покаже кој ќе дојде а кој не:( Ебете ми матер ако дојде повеќе од третина на протестов. Преку полов орган од тЕВе патриоти како чичко велија кои само седат скриени позади монитори и мрчат каако СЕ би направиле за државаата а скришно вадат визи за во Грција да си ладат гзовите летно време кога е премногу топло тука а таму демек поладно било.
Нема да се дивам дека ќе идам и вау оу доу, дивачите ги оставам да дивеат на форумов. Јас ќе бидам таму исто како и минатиот протест

Јеееј, орце рулз агејн. Имаме едно големко платно со зајчиња (ништо не ги пере...) на кое е напишано Македонија. И сонценца има од страна де. :)
Доаѓаме, секако... :)

Мислам дека и самите професори во школите треба да зборат со нас во врска со оваа тема, малку да се подигне свеста кај нас помладите за да искочат сите на протест, со цел да не изгледаат протестите како оние на матурантите матурантите, 20% на протести, 80 во кафичи. А во врска со денешниот протест, јас ќе одам и го подржувам секој протест кој е во корист на македонскиот народ и самата нација.СЕ ГЛЕДАМЕ ТАМУ!
90 % Од професорите се партиски играчи попрво би ти зборле да не одиш одколку да одиш само за нив си гледаат и дудлат со лажана надеж да ги стават раководител на смена

Ние во моментот сме во многу полошо уредување од Кумунузимот бидејки во кумунизмот се знаеа правилата
+ 70% професорите незнат што е тоа Македонија што е идентитет бидејки не се излегле од нивните градови а камо ли од Македонија
Дефинитивно лош пример се

Ајде сите во вечер на Пела нека ноќта ја огрее МАКЕДОНСКОТО СОНЦЕ

Точкест не одам во Грција туку во Јужна Македонија на НАШЕТО море

кој професори бе...кажав пред класниот...ништо...ич к.р не го заболе...а можеше барем да рече да поттикне да одиме повеќе али...
нишо од професорите...

Поддршка за овоа НИЕ сме младите кои после Б.Ц и Н.Г ке ја водат државата ние сме иднината на МАКЕДОНИЈА никој не смее да ни го одземе тоа!
ако се сите млади ко овие кај мене...:jaj:

Денес е голем ден, денес после 31 напишана страна ќе се покаже кој ќе дојде а кој не:( Ебете ми матер ако дојде повеќе од третина на протестов. Преку полов орган од тЕВе патриоти како чичко велија кои само седат скриени позади монитори и мрчат каако СЕ би направиле за државаата а скришно вадат визи за во Грција да си ладат гзовите летно време кога е премногу топло тука а таму демек поладно било.
Нема да се дивам дека ќе идам и вау оу доу, дивачите ги оставам да дивеат на форумов. Јас ќе бидам таму исто како и минатиот протест
убаво е напиштано и горе на форумов
не бидете дебили кои седат на тросед и коментираат настани. Покажете дека постоите.
ама поголемиот дел се такви...баш штета...:nesvest:
и немојте да правите немири ко на минатиот протест...барем поради миленко...се гледа дека вреди човеков...respect:smir:
али за кого?:kesa:

90 % Од професорите се партиски играчи попрво би ти зборле да не одиш одколку да одиш само за нив си гледаат и дудлат со лажана надеж да ги стават раководител на смена
Сепак тука негде си во право, професорите се плашат да не бидат отпуштени од работа ако почнат да зборат многу за политика. На самите директори ќе им биде доволна причина тоа за да ги избркаат и да стават свои луѓе(професори) кои ќе можат да ги управуваат.

Колку да ве информирам, солунскиот владика Педеракис Куроцицакис организира антимакедонски митинг непосредно после нашиот, во Четврток.

Вака изгледа тоа кај нив:

732zuv.jpg
Фати некое да заколаме:pos2:
Мислам на свињите :pos2:

Колку да ве информирам, солунскиот владика Педеракис Куроцицакис организира антимакедонски митинг непосредно после нашиот, во Четврток.

Вака изгледа тоа кај нив:

732zuv.jpg

Лево доле, таа што се шлака во калта е Дора Б.

Ajde bez defetizam.

Ako nemate podrshka kaj nekoi profesori, vie pottiknuvajte gi drugite. SITE da izlezete, bez razlika koj shto kazhuva.

"Bidi kul, izlezi na ploshtad" - toa treba da e mototo. ;-)

Ushte ednash - srekjno!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom