Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно беше супер и многу добро организирано.

Супер беше,како што кажаа сите развиорени знамиња,пеење.Само имаше една грешка,истите 4 песни се вртеа цело време.

бај д веј Серпико,ова е 2 пат годинава како те гледам,помлад сум од тебе,така бааги али ако те видам уше еднаш,како сега,сосим случајно,частиш :):).

Да ви доловам малце од атмосферата, најубавиот дел (случајно го најдов на ју туб)

Многу беше убаво...супер орагнизирано и со многу емоции:nesvest:

Дали само мене ми се чини дека имаше премалку народ или само така ми се причинило?

Освен тоа пак имаше дебили што фрлаа камења по полицијата (кај амбасадата) но на плоштад беше одлично организирано, освен што траеше премногу кратко :wink:.

Преубаво си поминав,кога идев накај плостадот Пела и кога ја видов таа голема толпа на група луѓе се уверив дека си ја сакаме нашата земја.Се изнапеавме, изнаигравме неописливо чувство каква енергија беше тоа.
ЕДМО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАВА ГО НОСИМЕ..................МАКЕДОНИЈА!!!!!!!:vozbud:

Страшно беше!!!:vozbud:
Ве молам целиот говор на Тони ако го има некој снимено нека го стави на youtube.:smir:

Не само на Тони...стајте ги и на нашиве:) На Серпико,скул и крејзи...и они имаа супер обраќања

Ајде бе луѓе знам дека сте изморени некој клип слика таму онаму и ние префрлете ја атмосверта овде
Друже ќе добиеш клип, сега сварно сум изморен а и кард ридерот ми е на работа.
Впатем, супер беше вечевра запалени баклади развеани знамиња, се слушна гласот на народот и тоа многу јако.

колку луѓе од прилика имаше вечерва?

Да не знае некој кај Миленко у емисија да не ќе има снимки?

И јас бев на плоштад...Искрено да ви кажам задоволен сум од тоа што го видов...Имаше луѓе, можеби можеше и повеќе, ама беше добро организирано и се помина без проблеми. Само што си реков, браво издржавме да го сочуваме достоинството, кога дома на ТВ дневник слушам пак некоја група млади момчиња тргнале во поход, на каменување на грчката амбасада. Па до кога бре ? Па нели се договараме да нема такви работи ? Она што најмногу ме изнервира беше „славната„ изјава на оној безрбетник од новинар Латас, кој триумфално објави дека тие хулигани биле од опозицијата...Тој, ги препознал ?! Колку мислев дека овој протестен митинг ќе биде деполитизиран, тој се најде од мајка роден да ги подели на: тие што беа достоинствени во однесувањето (од позицијата) и тие што беа хулигани ( од опозицијата) . Јас имам впечаток дека беше токму спротивното, на плоштадот Пела бевме единствени, без партиски бои и обележја, без партиски пароли, таму сите бевме Македонија !

И јас бев на плоштад...Искрено да ви кажам задоволен сум од тоа што го видов...Имаше луѓе, можеби можеше и повеќе, ама беше добро организирано и се помина без проблеми. Само што си реков, браво издржавме да го сочуваме достоинството, кога дома на ТВ дневник слушам пак некоја група млади момчиња тргнале во поход, на каменување на грчката амбасада. Па до кога бре ? Па нели се договараме да нема такви работи ? Она што најмногу ме изнервира беше „славната„ изјава на оној безрбетник од новинар Латас, кој триумфално објави дека тие хулигани биле од опозицијата...Тој, ги препознал ?! Колку мислев дека овој протестен митинг ќе биде деполитизиран, тој се најде од мајка роден да ги подели на: тие што беа достоинствени во однесувањето (од позицијата) и тие што беа хулигани ( од опозицијата) . Јас имам впечаток дека беше токму спротивното, на плоштадот Пела бевме единствени, без партиски бои и обележја, без партиски пароли, таму сите бевме Македонија !

Сител не вреди да ја имаш меморирано на тв а камо ли да ја гледаш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom