Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ќе добиеш клип, сега сварно сум изморен а и кард ридерот ми е на работа.Ајде бе луѓе знам дека сте изморени некој клип слика таму онаму и ние префрлете ја атмосверта овде
И јас бев на плоштад...Искрено да ви кажам задоволен сум од тоа што го видов...Имаше луѓе, можеби можеше и повеќе, ама беше добро организирано и се помина без проблеми. Само што си реков, браво издржавме да го сочуваме достоинството, кога дома на ТВ дневник слушам пак некоја група млади момчиња тргнале во поход, на каменување на грчката амбасада. Па до кога бре ? Па нели се договараме да нема такви работи ? Она што најмногу ме изнервира беше „славната„ изјава на оној безрбетник од новинар Латас, кој триумфално објави дека тие хулигани биле од опозицијата...Тој, ги препознал ?! Колку мислев дека овој протестен митинг ќе биде деполитизиран, тој се најде од мајка роден да ги подели на: тие што беа достоинствени во однесувањето (од позицијата) и тие што беа хулигани ( од опозицијата) . Јас имам впечаток дека беше токму спротивното, на плоштадот Пела бевме единствени, без партиски бои и обележја, без партиски пароли, таму сите бевме Македонија !