"Плочки"

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Ретко кој ги има, сите ги сакаат, жените ги обожаваат... :pos2:

Стомачните мускули се особено важна заштита за органите во стомачната празнина, а заедно со грбните мускули играат и пресудна улога во положбата и држењето на целото тело. Единствена пречка меѓу вашите плочки и сонцето е масното поткожно ткиво, кое треба да го отстраните. Потребно е да имате помалку од 10 отсто поткожно ткиво за да имате видливи стомачни. Еден просечен маж треба да согори еден килограм сало за да го намали поткожното ткиво за еден отсто.

ваше мислење за плочките, колку време и напори треба да се направат,иако се знае колку е тешко:jaj:
само без фалење,сега демек сите сме цигли:pos2:

SuperStock_1614R-11586.jpg

Ја па не сакам дотолку. Шо знам , кремски ми е :pos: Опседнати со изглед. Битно да нема стомачиште, чкембе, али мразам ептен "плочки". Плочки бе :pos:

Стомачни по едно 200 комада на ден и за неколку месеци би требало да има резултати :smir:

Значи за изглед поубаво делува убаво оформено тело, значи тело на кое има и плочки :icon_lol:

Но не сум оптеретена со тоа да лудувам по мажи кои вежбаат и кои имаат коцкички на стомачето.
Повеќе би сакала дечкото да седи пие пиво и гледа фудбал, него дневно по 3 саати во теретана да е :) Топ заедно ќе си гледаме фудбал јухууууууу :)

Иако почитувам многу машки што редовно вежбаат, тоа значи си се грижат и за своето тело и здравје.
Но и не сакам опседнатост со својот изглед и вежбање по цели денови и правење важен ехееееее јас какви плочкици имам. Шема сум, фраер сум.

Надворешната убавина е релативна, плус за плочкици треба вложување и може да се имаат одреден период, но цел живот нема.
Што има во главата побитно е. Мешето не ми е битно какво е:)

Би лажел доколку би кажал дека не сакам да имам и дека не ме интересираат. Вежбам редовно секој ден и се надевам за некој период ќе има резултати. Сепак далеку од тоа дека сум опседнат со ова, најдобар доказ е тоа што си јадам секој ден по нешто благо и не внимавам на исхрана, а тоа е исто многу важно при оформувањето.:) Значи џабе е вежбање, ако не се држи и режим на исхрана, а на тоа не сум подготвен јас. Немам некое големо меше така да и вака ќе преживеам.:)

Значи за изглед поубаво делува убаво оформено тело, значи тело на кое има и плочки :icon_lol:

Но не сум оптеретена со тоа да лудувам по мажи кои вежбаат и кои имаат коцкички на стомачето.
Повеќе би сакала дечкото да седи пие пиво и гледа фудбал, него дневно по 3 саати во теретана да е :) Топ заедно ќе си гледаме фудбал јухууууууу :)

Иако почитувам многу машки што редовно вежбаат, тоа значи си се грижат и за своето тело и здравје.
Но и не сакам опседнатост со својот изглед и вежбање по цели денови и правење важен ехееееее јас какви плочкици имам. Шема сум, фраер сум.

Надворешната убавина е релативна, плус за плочкици треба вложување и може да се имаат одреден период, но цел живот нема.
да можев 1000 зеленки ќе ти даев :vozbud: .. инаку плочки иам ама во купатилото ми се , а на мене неам. За вежбање , вежбав и то баги време али сум немал стомачни никогаш

Убаво е да се има плочки или коцкици како и да ги нарекуваат. Немам ама еве со вежбање би сакал да се исплочкирам. Чисто онака ради себе. Инаку за цепажа нејќу. Па и не би праел за цури да ме приметат и да ме фалат. За цури да ме приметат и фалат си го имам шмекот....:)
Али поштуем добро издефинирано машко тело со плочкици...

Плочки за у купатило, стомак за мене!!! Србите имаат една многу добра поговорка, која вика вака: Испод великог брда, расте велики кукуруз. Ај сеа да ве видам дали сте по плочките, ја лично поише сум за бојлер, и кој јебени плочки да ги ијам брате коа секој викенд не сум испод литроипол скопско.

Да, убаво изгледаат стомачни мускули - „плочки“, ама само ако редовно се води сметка за телото. Најмногу што ме нервира е кога некое машко прави тело само колку да се исцепа (колку глуп збор!) пред другите и после од коцкици да му се здебели стомакот ко на Хомер затоа што телото кое го имал претходно го направил вештачки (со стероиди и триста глупости). Значи, се` што е природно и редовно се одржува е најдобро!

Стомачни по едно 200 комада на ден и за неколку месеци би требало да има резултати :smir:
И по 500 да правиш, ако немаш здрав и правилен режим на исхрана се ти е џабе....

Абе убаво изгледаат ама тешко се прават...некоја златна средина,мало меше колку да стои сега не Тупурковски мев :pos2: иако некад на плажа кога ќе видам плочки си викам наредно лето и ја ама...:kesa:

:music3::bravo: респект за кажаното,али не се сите риби како тебе,ехх да беа:pos2:
Али очигледно секоја поише се пали на развиен плочкаст стомак,одошто на надуен пивски или квасец стомак :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom