Пливање, ватерполо и останати спортови на вода, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има, прво иде машкото, па женското, па пак машкото и на крај женските на назад мораат да трчаат. Само не ми текнува која трка беше.
Игри без граници? :D Водени лудории? :D
Не ми текнува ни мене за таква дисциплина.

Germanija na Britanija vo osmerec veslanje hahaaha soo much win... british loosers... haahah

Кина лапна ново злато во пливање,200 метри пеперутка.

Ептен сум изненаден што Јапонија добро се држи во пливање и освои купишта бронза.

Вантабе бе...женскава Ватанабе се вика, он и запна Вантабе, та Вантабе :facepalm:

Кина лапна ново злато во пливање,200 метри пеперутка.

Ептен сум изненаден што Јапонија добро се држи во пливање и освои купишта бронза.

Отсекогаш тие се држеле добро во пливањето, поготово во градниот стил, затоа што се таква градба, ниски и ситни :)

Отсекогаш тие се држеле добро во пливањето, поготово во градниот стил, затоа што се таква градба, ниски и ситни :)

Но досега немам видено на олимпијади да освојуваат толку бронзи во пливање,во скоро секоја пливачка дисциплина бронза па бронза.

Осеќам дека многу родители ќе бидат разочарани од своите деца што немаат злато.:D High expectation asian parents.

Ааа она е одлично отпливано :cuc:
--- надополнето: 1 август 2012 во 21:48 ---
ахахахах ајдее Роган дисквалификуван

Ocekuvam zalba , ne e mozno Rogan da go diskvalifikuvaat. Koga go vratija Taehwan togas moze i Rogan.

Овој Чех брат да не му е на Волдеморт? :eek: Исти се...
Абе Волдерморт е ова. По професија се тепа со Хари Потер, а в слободно време плива на Олимпијада за Унгарија :)
Финалево утре на 200 мешано ќе биде многу јако.

Ocekuvam zalba , ne e mozno Rogan da go diskvalifikuvaat. Koga go vratija Taehwan togas moze i Rogan.

За неправилна ротација и на општинско ниво дисквалификуваат. Едно е преран старт, возбуда, се дешава, друго е неправилна ротација кај што нема да допреш за да си скусиш пат.
--- надополнето: 1 август 2012 во 21:57 ---
Александар Попов која фигура е :eek: Најдобриот спринтер што го имам видено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom