Пливање, ватерполо и останати спортови на вода, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи ќе треба наочари за вид да си земам, а? :icon_lol:

И во скоковиве во вода владеат Кинезиве како тргнале тешко дека во иднина Америве ќе им парираат во медали.

Шо го лажат народот, убаво си стоеше горе кај логото на МТВ дека е снимка:D
Мада кој ги ебе шпанците, ние на нивно место требаше да сме, не ги жалам.

Јас не знам што пишувало, не гледав на МТВ. Гробар напиша дека им стоело пренос, па јас се надоврзав. Ако тој не видел убаво, тогаш во ред е.

И во скоковиве во вода владеат Кинезиве како тргнале тешко дека во иднина Америве ќе им парираат во медали.
Кинезите се дојдодени во скокови во вода да ги освојат сите 8 златни медали.....а како скокаат и нема биде некое изненадување, плус на последното СП сите злата го собрале они :)
--- надополнето: 31 јули 2012 во 17:40 ---
Италијанциве не ги победија Грците во ватерполо:tapp:

Sea gleam CNN onaa od Kina sto osvoi zlato u plivanje i pobrzo sto ispliva i od mazive ja obvinuvaat za doping, odma posle toj rezulat ja odnele na ispituvanje, ovie amerive ne mozat da se pomirat so inferiornost pa makar toa se i olimpiski igri, do dusa somnitelno e ova spored mnogu eksperti od ovaa oblast sto dadoa svoe mislenje ama nacinov na koj izvestuvaat striktno na CNN e beden.

И Торп беше сомнителен во седмо одделение кога рушеше рекорди ама им пројде фамата на сите. Девојкава има преголеми раце, огромно торзо, должината на рацете и е многу поголема од висината. неправилна симетрија и тоа е тоа.

Се повеќе се изедначуваат машките и женските во спортот, т.е. женските ги стигаат резултатите на машките, женските се почесто користат спаринг партнери - машки. Кога мене тренерот ме ставаше да се тркам со машки за да добијам брзина што останува за државиве кои сериозно го сфаќаат спортот. Организмите евоулираат, ништо не треба да не чуди више. (се разбира не велам дека е чиста оваа, ама не ме чуди ништо)

Ако им ја земаат и денеска штафетата ќе полудат Американците, инаку денеска Фелпс ако не земе злато, ниедна дисциплина не ја зема веќе.:)

го сјебаа фелпс :)
али важно го урна шпиц (можда нерегуларно али што е тука е ), а и сеа таа русинката у вкупни медали

Хаххаххахаххахаххааа сум се пресмеал ...од кај излезе овој сега ... :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom