Пливање, ватерполо и останати спортови на вода, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ок, не е можно светската популација да не се сомнева во нешто кога доаѓа ко гром од ведро небо, не само Американците. Да беше Европјанка девојчево ќе знаевме година две уназад за нејзините способности, вака источните пливачи малце изолирани се. Ама низ 500 антидопинг контроли поминуваат, им влагаат у соба у 5 сабајле им земаат крв од прст, урина, и да прават нешто нелегално ќе ги фатат кога тогаш :)

Само што сепак јас мислам дека девојчево е пливачки талент, аналогна на Иан Торп кој уште на 14 години рушеше рекорди на Комонвелт и Пан Пацифик игрите, на 17 години имаше олимписки злата, така да не ми е нешто чудно што растура. Плус, видете колкави раце има а женско е. Физичките предиспозиции и се бонус. Само да не се испозаебе како Торп и славата да и удри во глава.

Primerocite od krv se cuvaat 8 godini , pa ako otkrijat nekoj nov vid na zabraneta supstanca i za toa ke bide ispitano.Dotogas Ye e izvonreden talent i realno da sogledate vo 1.3 bilioni ziteli ke najdat nekoj da ispliva sto i da e :D

На Америкаците се им е сомнително а не им беше кога Фелпс во 2004 уште на 18 години атакуваше на 8 златни медали. Сега лошото(за нив) е што токму конкуренцијата е баш од Кина која полека им го зема приматот на најтрофејна олимписка репрезентација.

15-годишна литванка освои злато на ОЛИМПИЈАДАТА.
ЕКСПЛОЗИЈА млада нова ѕвезда во светот на пливањето ја означи конечната програма на третиот ден од конкуренција на Олимписките игри во Лондон.
Апсолутна сензација Meilutyte Рута, девојката која пред 4 месеци наполни 15 години! Во понеделникот, таа го освои златото на 100 метри градно, шрвиот голем медал а воедно и најголемиот нејзин успех досега.
Прочитај повеќе >>

Да не има некое видео од трката на фелпс не го гледав?

Стјепановиќ е првак бе, каков Фелпс :icon_lol:

Nathan Adrian не за џабе го тепал Магнусен во штафетата, го сјеба и на Сиело на 100 квалификацииве, со Ањел ќе бидат главни кандидати за златото...(y)

Контроверзен финиш на Хрватска-Шпанија.

Судиите не признаа најверојатно чист гол за шпанците во последниот напад со што мечот ќе завршеше нерешено. Тренерот и играчите на шпанската репрезентацијата долго протестираа, но судијската одлука остана непроменета.

inline_780552404246.jpg

http://www.therepublic.com/view/story/d9c13e41667c4437a5c4108ede6c3f0d/OLY--WTP-Croatia-Spain

Чист гол за Шпанија, два пати дадоа и на репетиција на големиот видеобим... Се по*раа судиите кога видоа... :) Џабе и протестирање, џабе се...

Ендорфиниус друже, натпреварот заврши пред 5 мин, а ти си напишал пред 35 минути... Ме стави во забуна, дали МТВ каснеле со преносот иако пишуваше директно или ти гледаш во иднината? :icon_lol::icon_lol:

Оштетени Шпанциве...чист гол не им признаа.

Чист гол за Шпанија, два пати дадоа и на репетиција на големиот видеобим... Се по*раа судиите кога видоа... :) Џабе и протестирање, џабе се...

Ендорфиниус друже, натпреварот заврши пред 5 мин, а ти си напишал пред 35 минути... Ме стави во забуна, дали МТВ каснеле со преносот иако пишуваше директно или ти гледаш во иднината? :icon_lol::icon_lol:

Какво дирекно бре, смотани. Го лажат народот, па овде ќе доаѓа до забуни и ќе ми препишуваат сајкик способности :icon_mrgr:. Мечот почна околу 12 и нешто, на ХРТ2 гледав. Си призна и хрватот дека им е поклон победата.

Какво дирекно бре, смотани. Го лажат народот, па овде ќе доаѓа до забуни и ќе ми препишуваат сајкик способности :icon_mrgr:. Мечот почна околу 12 и нешто, на ХРТ2 гледав. Си призна и хрватот дека им е поклон победата.
Шо го лажат народот, убаво си стоеше горе кај логото на МТВ дека е снимка:D
Мада кој ги ебе шпанците, ние на нивно место требаше да сме, не ги жалам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom