Cheross
COOL BOY
јас имам рено 9 бродвеј и сум мн задоволен од плинот...
ps.кога сакам да ја шлајфовам уклучувам на бензин дека нема сила плинот.
ps.кога сакам да ја шлајфовам уклучувам на бензин дека нема сила плинот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И официјално сум плинаш
Колата работи дури подобро на плин. Сега ќе видам како оди потрошњата ама во основа другото се е ОК.
Со новиот систем од Landi со дизни, нема речиси никаква разлика во перформансите. Влечи исто како што влечеше на бензин, бучавата дури е намалена (нормално) и да не ја почудам, се е во најдобар ред
ОГРОМЕН поздрав до plimont за поддршката. Реков има частење од мене![]()
Екипо се собравте?Дај да направиме некако да смениме мембрани на плинот затоа што на 17ти одам за Србија со колата па во случај да имам некој проблем да можам да реагирам на време![]()
Да не има поефтинување во цената за корса б, 1.0 12в ? дека гледам за ибицата е 570
До Плимонт:
Колку би било инсталирање на плински уред на Reanault Clio 1.2 2000god.??
до плимонт
колку е инсталирање на плин на шкода октавиа 1,4 2008 г,
и уште нешто имам кола со вграден плин кај вас, купена половно на лизинг но ги немам документите за а тест како мозе да извадам атест
за на југо флорида со ефи мотор.. кој плин и колку пари? дискутираме за обична боца, затоа што резервната гума му е во мотор... не би се играл со ставање плин таму?
да нагласам дека, флоридата има и хидрогенска келија...
Лукоил според мое искуство.На која бензиска има најсаглам плин,за да не ми штракаат вентилите кога додавам повеќе гас..и во железара го зезнаа во последниве тури...на бензин си работи ОК.
До Плимонт.
Ме интересира колку кошта да се вгради плински уред на Fiat Brava (1996) 1.6 16V.
И колкави се трошоците за а-тест?
Поздрав![]()