Пред 5-6 години кога излезе сони 1 кога беше тоа од дамна со Инкгнито секој ден по 2-3 саата сме плешале многу ни беше кул,сеа не играм веќе тапа ми стана
The
PlayStation (abbreviated
PS,
PSone,
PS1, or
PSX due to its internal code name
PlayStation eXperimental) is a 32-bit fifth generation video game console released by Sony Computer Entertainment in December 1994. The name "PlayStation" is the opposite of the existing word "workstation".
Dude, 1994та година не беше пред 5-6 години!
PlayStation конзолата е постара од тебе.
2009 - 5 = 2004
2009 - 6 = 2003
1994 =/= 2003 или 2004
Он ди адр хенд,
The
PlayStation 2 (often shortened to
PS2) is a sixth-generation video game console manufactured by Sony. The successor to the PlayStation, and the predecessor to the PlayStation 3, the PlayStation 2 forms part of the PlayStation series of video game consoles. Its development was announced in March 1999 and it was released a year later in Japan.
Па брат у 99та искочило сони 2 а ти напраи тука 2003 сони кец! Ја го иам сони кецот од пред 7 години а другар ми од пред 10! Мојот работи неговиот не.
Он топик:
Игравме еден куп игри! Фајнал Фантази (сите) и Дигимон Ворлд 3 и ЈуГиО! Форбиден Меморис, и Текен 3 ми беа омилени! Мамата у пичка беа! Други кој сум ги играл со мерак беа Тејлс оф Дестини, Сајфон Филтер (сите), Краш (сите), Медал оф Онор (и двете), Тони Хок (сите) и уше еден куп! На сони два фаворити ми се Текен, Тенчу, Сплинтер Сел, Самураи Вориорс, Вориорс Орочи, Дајнасти Вориорс, Дигимон 4, Тони Хок, Драгон Бол Зед, Наруто, ма уше миљарда ги има! И сите овие игри шо ги набројав мислам на сите делови не само на еден дел од нив!

аа да ја забораив и ФАЈНАЛ ФАНТАЗИ! У сони 2 делот
Ајде, MORTAL KOMBAT било која, таму сум :zlo:
Уууу у тепачки игри ја можам да ве научам со Hwoarang на Текен као се млати