PlayStation

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Само на ПС 3 играм по 2 до 3 пати во неделата - пес 2009. Отприлика по 5 часа неделно. Понекогаш играм на 10 ден од натпревар за да може да ни биде интересно и повеќе да се бориме за победата со другарите, инаку многу сум задоволен од тројката. :smir:

оооо тема за сони... имам ја сони 2че,али треба да се чипува...??? каде??? да не барам по огласи,проверени луѓе имате?

Не сум плешал сонка еден месец :( ми фали...

да не се фалам али мислам дека не постои поголем фан од мене на Сони ПС... имав околу 400 игрици за кецот, околу 150 за двојка и сеа моментално за тројката иам 40-тина али сепак оригинали се и грдно ги плакам иначе ќе имав поише.Имав едно време Портејбл али му го дадов на братучед ми, сеа мислам да си ја зеам ПСП 2

Уфф па каква уживанција е сонито-особено коа ги пукаш Реал Задрид по 9-10 нула

Одамна му неам седнато да плешам..таман темава ме поцети дека го иам дома..

кај има оригинални игри за Пс 2 низ Скопјево??? ае да не барам низ цело скопје,кажете...

оооо тема за сони... имам ја сони 2че,али треба да се чипува...??? каде??? да не барам по огласи,проверени луѓе имате? знае некој?по втор пат прашувам...

оооо тема за сони... имам ја сони 2че,али треба да се чипува...??? каде??? да не барам по огласи,проверени луѓе имате? знае некој?по втор пат прашувам...
У Капиштец у едно шо се вика Playstation Cd или Нико компијутери!

Уфффффф, зараза жива. Без плејстешн неможам. Интересно е што на него играм само ПЕС :smir:

Дали играте плејстејшн, дали ако го играте по цели денови ке ви е хоби ?
што мислите за него како хоби?

jas igram ps2 i mi e hobi ko ke nemam so da pram i si igram ama ne sega bas sekoj den pojke na kum igram i taka a isto hobi mi e i fudbal mn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom