PlayStation

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Повеќе ги сакам игрите од PlayStation 1, како: Текен 3, Краш Рејсинг, Гран Туризмно. Не ми треба PlayStation си иам емулатор на ПЦ и си играм, а понекогаш кога одам кај братучед ми на PlayStation играм.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Немам играно којзнае колку време :) Ми се зезна кабелот нешто и толку :( А добра занимација е....

А

Ајсшутер

Гостин
Едно турнирче да направиме сега за PES09 или FIFA09 ама на ПС2 ?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ехеее колку сум ја играл на ПС2 Winning Eleven 7. Не можеа да ме победат кога играв со Барселона. 90% од утакмиците ми беа победи. Сега системот на дриблање е отежнет и не можем да дриблам како што се правеше во седмицата со R2

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Дајте да направиме стварно едно турнирче у пс2 у фудбалче, PES 09 чека на нас таман нова е хехех. Или слабо со фудбалчево?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
леле сониво зараза е фудбал ако се заиграш сеа новава пес каква е :zver:

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Уф,колку бев заразен со ПС кецот,штета што се еба ласерот и не чита многу од игрите,иначе не сум фан мн по фудбалчето,све друго освен спортовите,играв само FIFA '99,таа мислам беше,иначе се оставав по мн други игри,да набројам:
-Tekken 3
-Spyro:The Dragon
-Buzz Lightyear of Star Comand
-Hot Wheels:Turbo Racing
-Twisted Metal 2
-Fisherman's Bait 2:Big Ol' Bass/3
-Crash Bash/CTR/Crash Bandicoot 3 Warped
-Syphon Filter 3
-Quake 2
-Army Men серијалот
-Reel Fishing
-Harry Potter and the Sorcerer's stone
-NFS:Porshe Unleashed
-Dino Crisis 1/2
-Toy Story Racing
-Metal Slug
-TOCA:Touring Car Racing
-Fighting Force
-Digimon World
-Civilization 2
-X-Men:Captive Hearts/Mutant Academy
-Spiderman 1/2
-Gundam
-Tenshu
-MediEvil
-Hugo
-Hercules
-Tarzan
-3 Xtreme
-Tony Hawk Pro Skater 3
-Nagano Winter Olympics
-The Mummy
-Hydro Thunder
-WCW:Nitro
веројатно би ми текнала уште некоја,али ова е главно листата на моите поомилени игри

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Пред 5-6 години кога излезе сони 1 кога беше тоа од дамна со Инкгнито секој ден по 2-3 саата сме плешале многу ни беше кул,сеа не играм веќе тапа ми стана :(

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
Море од време на време нема боље од сони :vozbud:... кецот највеќе па двојката .. неам тројка ..па затоа ретко играм на 3 ...

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Пред 5-6 години кога излезе сони 1 кога беше тоа од дамна со Инкгнито секој ден по 2-3 саата сме плешале многу ни беше кул,сеа не играм веќе тапа ми стана :(
The PlayStation (abbreviated PS, PSone, PS1, or PSX due to its internal code name PlayStation eXperimental) is a 32-bit fifth generation video game console released by Sony Computer Entertainment in December 1994. The name "PlayStation" is the opposite of the existing word "workstation".

Dude, 1994та година не беше пред 5-6 години! PlayStation конзолата е постара од тебе.

2009 - 5 = 2004
2009 - 6 = 2003

1994 =/= 2003 или 2004

Он ди адр хенд,
The PlayStation 2 (often shortened to PS2) is a sixth-generation video game console manufactured by Sony. The successor to the PlayStation, and the predecessor to the PlayStation 3, the PlayStation 2 forms part of the PlayStation series of video game consoles. Its development was announced in March 1999 and it was released a year later in Japan.

Па брат у 99та искочило сони 2 а ти напраи тука 2003 сони кец! Ја го иам сони кецот од пред 7 години а другар ми од пред 10! Мојот работи неговиот не.
Он топик:
Игравме еден куп игри! Фајнал Фантази (сите) и Дигимон Ворлд 3 и ЈуГиО! Форбиден Меморис, и Текен 3 ми беа омилени! Мамата у пичка беа! Други кој сум ги играл со мерак беа Тејлс оф Дестини, Сајфон Филтер (сите), Краш (сите), Медал оф Онор (и двете), Тони Хок (сите) и уше еден куп! На сони два фаворити ми се Текен, Тенчу, Сплинтер Сел, Самураи Вориорс, Вориорс Орочи, Дајнасти Вориорс, Дигимон 4, Тони Хок, Драгон Бол Зед, Наруто, ма уше миљарда ги има! И сите овие игри шо ги набројав мислам на сите делови не само на еден дел од нив! :) аа да ја забораив и ФАЈНАЛ ФАНТАЗИ! У сони 2 делот :)

Ајде, MORTAL KOMBAT било која, таму сум :zlo:
Уууу у тепачки игри ја можам да ве научам со Hwoarang на Текен као се млати :)

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Уууу у тепачки игри ја можам да ве научам со Hwoarang на Текен као се млати :)
И ти ли се тепаш со Hwoarang , најзакон е ;) непобедлив сум со него , еди и компанија се тапа .

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Aбе со Еди не е интересно, многу е лесно со него :/

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Плејстејшн играв ко мал на 1цот и сеа на 2ката со Томи - Девил...

Kajgana Shop

На врв Bottom