PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш си немам купено Плејстејшн или да ми купат од дома, али читајќи го Дел Бој...

добар е плејстејшенот, едино контролерите не ми се свиѓаат. Контролерот од хбох ми лежи на рака ненормално добро.

Никогаш си немам купено Плејстејшн или да ми купат од дома, али читајќи го Дел Бој...

Posleden pat igrav PS a i voopsto video igri nekade 2003-2004 god, i sega mi e cudno kolko naprednala tehnologijata i kolku realno gi napravile.

E ovoj Playstation go pamtam jas, po 30 denara saat za igranje ni naplakjaa u edna supa so plasticni pazarski stolovi. :LOL:

IMG_1691.jpeg

Сакам за син ми (а и за мене :D) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?

Сакам за син ми (а и за мене :D) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?
Objasneto e nekolku strani ponazad prolistaj, isto i za PS+ pretplatata. Obicno ide so sekoja konzola eden joystick po deafult, drugiot si go kupuvas posebno.

Kupi ja disk verzijata, mozes i digitalni i igri na cd a samo 80 evra e poskap. Edna pogolema igra e od 80 giga pa nagore, ako sakas da menuvas ke go ispolnis za brzo vreme.

Inace da imas 1 kontroler so sekoja konzola.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom