Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш си немам купено Плејстејшн или да ми купат од дома, али читајќи го Дел Бој...

) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?Objasneto e nekolku strani ponazad prolistaj, isto i za PS+ pretplatata. Obicno ide so sekoja konzola eden joystick po deafult, drugiot si go kupuvas posebno.Сакам за син ми (а и за мене) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?
Сакам за син ми (а и за мене) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?

Не сакам ни да помислам какви ќе бидат мисиитеBi bilo idealno da se napravi edna igra od perspektiva na germanski vojnik, ili uste podobro SS oficer.![]()
Najdobri do sega napraveni.Не сакам ни да помислам какви ќе бидат мисиите![]()
Najdobri do sega napraveni.

Wolfenstein игрите ти се буквално тоа, нацистите тепаат у ww2 ама сепак во играта не играш на нивна страна ... може да ги пробаш Wolfenstein: The New Order (2014),Uste ako ne odat po istorijata i stavat alternativen kraj.
Ne e spremen svetot uste za vakva igra.![]()
Да те предупредам дека ако ја оставиш многу тешко ќе ја продолжиш DSII.Ja zapocnav Death Stranding 2 iskreno mi pravi golem kjef. Ali ke svrta sega na Baldurs Gate 3 imase dobar popust na PSN pa morav da ja iskoristam prilikata![]()
Инаку денеска во сообраќајка почина креаторот на играта.Ova e poslednata ww2 a izlezena e vo 2017, steta sto veke ja zapostavuvaat ovaa tema.
Да те предупредам дека ако ја оставиш многу тешко ќе ја продолжиш DSII.
Ми се случи со кецот, кога ми дојде многу сајд мисии, но после пауза пак ја пуштив и ми беше едно од најдобрите искуства. Сега исто ми се случи со двојката, ја заиграв, но бидејќи морав да патувам а и заиграв Silksong, повторно ми звучеше мачно да ја продолжам после некое време. Имаат чуден пејс игриве, но сега после два месеци кога продолжив со двојката пак уживам максимално. Коџимбо реков дека за мене е гениј. А и грешка ќе направиш ако фатиш паралелно две игри со по двеста саати, подели ги, изиграј едната после другата. Ги обожавам и двеве игри кои ги збориш, би било кул ако се збереме четворица од форум и почнеме BG3 run. Презабавно е бидејќи е Dungeons and Dragons на тв.