Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш си немам купено Плејстејшн или да ми купат од дома, али читајќи го Дел Бој...

) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?Objasneto e nekolku strani ponazad prolistaj, isto i za PS+ pretplatata. Obicno ide so sekoja konzola eden joystick po deafult, drugiot si go kupuvas posebno.Сакам за син ми (а и за мене) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?
Сакам за син ми (а и за мене) да купам PS5. Е сега јас сум тотален лаик по ова прашање па би ве замолил доколку може некој да пише што и како да гледам. Гледам во Галерија моментално имаат некој попусти, па веројатно од таму би се земало. Различни верзии ми искачаат (Слим дигитал, Дигитал, Блу реј). И ме интересира дали со секоја конзола иде барем по еден контролер?