zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.428
- Поени од реакции
- 6.073
Сите пс5 нови кај нас се увезени од Пан европа во чија сопственост е галерија. Така да цените се скоро секаде исти а многу често во сетек и нептун знаат да се и поскапи.
Баш го чекав но ништо специјално, скапо, очекував 800 евр но со диск и нема спомнато дека ќе има и џојстик во пакетот. Некако многу пари за скромен пакет, без некоја ексклузивна игра. Ако е само ПС- то не чини з 800 евра.
Новиот пс5 про 699 $/ 799€ без диск но со 2 тб ссд
Мислам дека моментално главното прашање е дали сакаш да играш ГТА 6 кога ќе излезеШто ќе ме советувате ПС5 или ПС5 про или да си останам на ПС4 про и да чекам ПС6ка?
Обичното ПС5 ќе го земам но прото ми е прескапо,плус тука ќе кошта 60 илјади минимлно.
ГТА ниту една не сум играл , некако не ме влече. Во презентацијата невидов некоја ептен голема разлика меѓу про и обичната верзија плус за да го осетиш и тој минимален ефект од про-то ти треба голем и квалитетен телевизор, што само по себе си го одговарам прашањето .Мислам дека моментално главното прашање е дали сакаш да играш ГТА 6 кога ќе излезе
Јас би земал ПС5 за блек фрајдеј. Би требало да има солиден попуст. Про не ти треба.
Мислам ги укинаа картичките за пс плус и мора гифт кард да купиш и да ставиш средства на акаунт.Што се дешава што и на cdkeys, gamivo, g2a никако не можам да најдам ПС плус уса за цела година? Предлог некој од каде зимате, иако секаде е скапо јбг, не можам онлајн да играм без тоа.