PlayStation 4

Имам за замена ФИФА 15, Assassins Creed Unity и Battlefield 4.
Ако некој сака може да ме контактира по ПП. Ако нема за замена може и да ги продадам. :)

Како нов на PS4 конзола, сакам да прашам дали би сакале и можеле да напрајте листа со сите активни корисници, па и да се аднеме. Чув исто дека со пријатели што имаат дигитален download на некоја игрица, можи да се прави онлајн трејдување и слично. Не разбарав ништо конкретно на гугл (оти сум мрза), али ако некој е запознат со ова, нека пиши :)

Ја продавам Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain или правам замена само со ФИФА 16. Инбокс...

Dodeka u usa ps4 so uncharted 4 I guitar hero ide za 20.000, tuka uste go prodavaat 26.999 so bloodborne :D

Сега го има на промоција во Галерија за 21.990 :D a Uncharted 4 ќе излезе дури во Март 2016

Da de, promocija, od koga od ps4 najavija deka za evropa ke cini ~19 000 denari. :D

Odlicna promocija. 50 evra. :D Ali uvek e taka kaj nas, niso novo.

Дали постои македонско ps4 community?? Ако не би било добро да се направи за да може да се собереме полесно за гејминг и пстанато :)
Колку што сум информиран нема такво нешто.
Има доста луѓе што играат на конзолава, многу од нив недруштвени. До скоро имав доста голема бројка во friends али немав ниту еднаш играно во party и многу од нив ги избришав. Останатите 5-6 се екстра, играме и се дружиме :D

Има доста луѓе што играат на конзолава, многу од нив недруштвени. До скоро имав доста голема бројка во friends али немав ниту еднаш играно во party и многу од нив ги избришав. Останатите 5-6 се екстра, играме и се дружиме :D
Немој мене да ме бришеш, иако не сум друштвен:D(не сум крив, слаб ми е нетот за party)

Дали постои македонско ps4 community?? Ако не би било добро да се направи за да може да се собереме полесно за гејминг и пстанато :)

Исто пишав пред 1 недела, кој е расположен да пиши PSN ID тука или во порака за пополека да се створи комјунити, али само од Padroni di Roma добив одговор :D. Макелеле и Мартин пишете ми ID за да ве аднам, а Мартин ако сте 5,6 души веќе, радо би ви се придружил :)

Исто пишав пред 1 недела, кој е расположен да пиши PSN ID тука или во порака за пополека да се створи комјунити, али само од Padroni di Roma добив одговор :D. Макелеле и Мартин пишете ми ID за да ве аднам, а Мартин ако сте 5,6 души веќе, радо би ви се придружил :)
killerrche е мојот ID. Затоа и намерно со @Дон Џелатимус имаме ставено во потпис банер од нашите ПСН акаунти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom