Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сеа, пред неколку месеци Бордерландс 2 ја имаше фри на ПС3 за ПС+ корисниците, ја зедов стигнав до лвл 48 и заврши периодот за играње безплатно. Вчера ја имаше на акција па ја купив целата игра. Старата ми беше сеуште сочувања на конзолата и пробав само да ја отварам од коа ја купив, нејќеше ми вика инсталирај ја повторно. Добро ја спуштив одново меѓутоа сеа не ми го препознава зачуваниот фајл, значи тој кај што сум стигнал лвл 48. Сеа ми дава можност да започнам нова игра а не да продолжам, иако на конзолата ми е зачуван SAVE фајлот.

Вака сеа, пред неколку месеци Бордерландс 2 ја имаше фри на ПС3 за ПС+ корисниците, ја зедов стигнав до лвл 48 и заврши периодот за играње безплатно. Вчера ја имаше на акција па ја купив целата игра. Старата ми беше сеуште сочувања на конзолата и пробав само да ја отварам од коа ја купив, нејќеше ми вика инсталирај ја повторно. Добро ја спуштив одново меѓутоа сеа не ми го препознава зачуваниот фајл, значи тој кај што сум стигнал лвл 48. Сеа ми дава можност да започнам нова игра а не да продолжам, иако на конзолата ми е зачуван SAVE фајлот.

Дали ја пушташ играта на истиот профил каде што ти е save фајлот? Дали од истиот стор ја зема играта? Пример, доколку претходниот BL2 ти беше од УС, а сега овој го купи од UK тогаш нема да можеш да го играш истиот save.

Дали ја пушташ играта на истиот профил каде што ти е save фајлот? Дали од истиот стор ја зема играта? Пример, доколку претходниот BL2 ти беше од УС, а сега овој го купи од UK тогаш нема да можеш да го играш истиот save.

До болдираното беше, од друг акаунт ја зедов и мораше одново, секако фала на одговорот :)

Дали може да се инсталира некоја игра на 12гб верзијата од ПС3, во случајов ПЕС 2013

Бидејки сум тазе PS3 корисник, сакам да прашам како да се регистрирам на PS Store и да купувам игри во денари, не ја гледам Македонија во листата, или нема врска која држава ке ја ставам при регистрација? Поздрав.

Зачлени се преку американски акаунт и купувај ги игрите со PS Cards, можеш да ги најдеш на ибеј, амазон итн.. Многу поевтино ти се фаќаа :D

P.S Ако сакаш да купуваш со наша кредитна картичка иди на бугарски или хрватски псн

Имате можност да земате игри и за 70% поевтино од актуелната цена. Т.е на ибеј ги имате најновите игри за смешни пари од типот 13 евра за ФИФА 15 и Дестини, истата може да ја спуштите на вашата конзола и да ја играте колку сакате под услов да не го бришите акаунтот под кој е спуштена играта или играта да ја бришете. Играва не е ваша фактички, после симнување дилерот го менува пасвордот на акаунтот. Значи плаќате, ви се испраќа јузер и пасворд од акаунт каде е купена играта, го симнувате а после симнување пасвордот е променет од страна дилерот. Исплатливо според мое мислење

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
@Beck's прати ми во пп или тука стави ако можеш да ja најдеш NBA 2K14 или 2K15 на ибеј :)

Последно уредено:
Uste li ja imas PS3-kata za prodavanje ???? Zainteresiran sum da ja zemam ....
Ostavi mi mobb broj da te iskontaktiram ....

Sega za sega ja imam (dodusa imam dve taka da...)
ako vekje ne si mi svrtel preku pazar3 vrti na 071-212-062 :D Poz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom