Playstation 3

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, ризично е :), може да го банираат ПС+ акаунтот и чао 50$. Вака откако ќе спуштиш, ништо не ти можат :)
Изгледа може, види
i'm on PSN PLUS US, shared between my phat and slim.

the auto update is tied to one PS3 at a time.
theoretically you can switch which ps3 you want to tie the auto update to, but i never got it to work (the auto update is still slightly glitchy as it doesnt always work all the time..sometimes it powers up my ps3 but doesnt download anything eventhough i know some of my games need updating)

the avatars are tied to the account

everything else is shareable

games
themes
Qore
patches/dlc

all work fine on both my ps3s.
i dont even have to login to my PSN PLUS account to use them.

--- надополнето ---

http://forums.gametrailers.com/thread/can-you-share-ps-plus--/1089594

Најдов некој динамични теми, може ли да се упропасти нешто ако ги вметнам и инсталирам, пробал некој вака?

Јас имам симнато од интернет теми, но не динамични и работат иако не се од ПС стор.

Тими, тој дома му има само една ИП адреса. А кога ќе се логираат 5 души, секогаш различни адреси, јас не би ризикувал :).

60GB ... still going strong! *knocks on wood*

Oooo tebe te barav :) Znaci 60gb user Kolku si zadovolen od nego?!?1....Ja zaglaviv so 2 PS3ki i dvete launch modeli...Edniot bese crknat go reanimirav, heat gun przenje i tera sega...Dodusa go nemam asol testirano posto mu neam staveno termalna pasta...
Drugiot tera megutoa generira poprilicna toplina posebno se oseka od desna strana kaj sto e resetrkata e pod toa vdlabnatiot del sto e izveden pod Power dugmeto koga ke cepnes na plastika...pa ima mozda preku 60'C...
Ovaa generacija na konzoli e sranje...I prvite 360ki i ovie crnive grealki se faliure...Vo nikoj slucaj ne se opravdani reviziite koga site kupuvaci sto platija po 600$ ispadnaa izigrani za proizvod so bezveze rok na traenje....

Хмммм... не знам бате, јас имам 3 комада 60ки, и не сум имал никакви проблеми досега :).

Е сега, ти ги купи нив нови или половно ги зеде?

Da 4 godini stari 90nm procesori so isusena pasta i zatestena ventilacija....
Neznam eve kaj sto rabotam momentalno se igrase PES 2011 okolu 8 sati bez prestan na 80ka model poslednite Phat revizii od 2008 i nema gajle...Toplinata e ednakva na taa sto ja isfrla edna 60ka pri inicijalno pustanje i rovarenje po XMB
Zgora na toa site 60ki se so KEM modeli na laseri...Edna leka za BR i DVD i CD...Kaj novite modeli se 2 Edna za BR a druga za DVD i CD

Епа не знам ко така, :)

--- надополнето ---

Иначе, чим дуваат кулерите, во ред е. Кога ќе исклучиш игра, немој да ја исклучуваш конзолата веднаш, остави да се олади 5мин и да ја сменат брзината кулерите. Ако немаш досега приметено, има различни брзини на кулерот во зависност колку е загреана машината. Барем кај мене, откако ќе исклучам игра, се приметува дека после 3-4 мин забавуваат кулерите.

YLOD на пример, никогаш не излегува на сред игра. Секогаш излегува (за прв пат) откако ќе ја пуштиш конзолата, а тоа се дешава зато што го исклучуваш ПС3то пред да се олади после играње.

YLOD на пример, никогаш не излегува на сред игра. Секогаш излегува (за прв пат) откако ќе ја пуштиш конзолата, а тоа се дешава зато што го исклучуваш ПС3то пред да се олади после играње.

Heh znaes deka do nekade i drzi voda toa...Ako ja isklucis dodeka se usviteni vnatre lemovite Ke ostanat podlozni na veke razvienata temperaturata i pasivno ke se ladat predizvikuvajki nivno odlepuvanje
Vaka ako ja ostavis nekoj minut da izduva topliot vozduh posle igranje mozda i bi imalo korist seto toa...

Heh znaes deka do nekade i drzi voda toa...Ako ja isklucis dodeka se usviteni vnatre lemovite Ke ostanat podlozni na veke razvienata temperaturata i pasivno ke se ladat predizvikuvajki nivno odlepuvanje
Vaka ako ja ostavis nekoj minut da izduva topliot vozduh posle igranje mozda i bi imalo korist seto toa...

Па да на тоа мислев :) , го имав прочитано на некој форум и оттогаш си ги чувам 60киве ко очиве :)

И јас да се пофалам со мојата 40ка терам две ипол години.Досега немало никакви проблеми освен замрзнување на сред игра што е норманло. Единстена модификација што направив беше вградување на 320гб хард диск и толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom