Планина или плажа?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе навистина треба да се гордееме со шумите што ги имаме, а поготово тие (ние :)) од западниот дел на Македонија која изобилува со нив.

Ама ќе кажам дека не можам веќе да смислам шуми! Цел живот шуми, шуми, шуми... Да, сакам кога се раззеленети преку лето ама за жал постојат и есен и зима, кога се оголени. Во ред си е сето тоа, ама едноставно си сакам плажа! Океан или море, и езеро може, песок, сонце!

И планина и плажа , под услов да нема никој таму :)
Мирно да е ..

Дефинитивно - плажа.

Во периодите кога сакам да се одморам и релаксирам без двоумење мојот избор би бил планина, но кога сакам да уживам, да се журкам, да се дружам и едноставно убаво да поминам би избрал плажа затоа што во тој поглед таа е незаменлива.

PLANINA- definitivno najubavo isto kako da si on the top of the world

Сакам повеќе плажа, затоа што сум летно дете, ми треба море, езеро, да ми се лепрша коса на ветер.. И такви слични убавини. На планина одам само кога ќе ме натераат:) а и не сакам многу пешачење по угорници.

Дефинитивно планина, поголема релаксација од пешачење на планина нема, имам добри спомени од планиниве низ Македонија.

Луѓе навистина треба да се гордееме со шумите што ги имаме, а поготово тие (ние :)) од западниот дел на Македонија која изобилува со нив.

Ама ќе кажам дека не можам веќе да смислам шуми! Цел живот шуми, шуми, шуми... Да, сакам кога се раззеленети преку лето ама за жал постојат и есен и зима, кога се оголени. Во ред си е сето тоа, ама едноставно си сакам плажа! Океан или море, и езеро може, песок, сонце!

Абе чоек имаме шуми ама веќе барем за мене викам ја имам и виќендица на планина и ми се скурчи веќе тему. Порано секоја недела идев на планина и затоа сега бирам плажа зошто има и поубава глетка ако ме разбра што мислам со последново ХАХА

Планина ... од секогаш сум сакал :)

idvete raboti nosat svoi prednosti (za kogo kako:)) i dvete gi sakam, no vise ako moram da biram bi odbrala planina

На плажа за забава, на планина за одмор...

аман доста мие плажа јас сум за планина

Бич , бич , бич :) Дефинитивно плажа...Боље е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom