Планина или плажа?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.
Планина,планина секад.
Плажата е премногу комерцијално срање,додека планината сеуште го има вистинскиот дух во неа...затоа ја сакам премногу.
А можеби и оти голем дел од детството го поминав таму,и сеа сакам да се навраќам,али шознам...планината отсекогаш била фајн за мене.
На плажа...едноставно не е тој филинг,иако и таа си има свои убавини.

Предности плажа....

1.Топло е ....
2.Има вода, каде можеш да бутнеш...
3.Има песок, можеш да си правиш песочно замоче, и да си играш со кофичките и гребалката.....:pos:
4.Има девојчиња, шетаат по бикини....:helou:

Предности планина....

1.Чист воздух....
2.Тивко и мирно....
3.Подобро е за средување на психата....
4.Далеку помалце гужва од плажа....

Ќе го поделам месецот на пола. Две недели на планина, две на плажа : )

Нема бољи фазон од излежавање на плажа со јегер у рука. Може и цура фина до мене.
Планина е глупо, нешо као се прочистуеш на воздух,уживаш у природа, уствари у мојот случај големи се шансите до вечерта температура да кренам, да ме боли глаата и да отерам се у пичку матер.
После некое време у природа почнувам да халуцинирам дека го држам даљинското и барам да се смени сликата пред мене, почнувам да слушам како фрижидерот со своето хрчење ме повикува да го отворам и се загледувам по дрва да видам дали е бојлерот пуштен за да се избањам. Со други зборови, плажа 10-15 дена. Планина, најмногу 2 дена.

морам да признаам дека обожавам вода :vozbud:и плажа..сепак поубаво ми е кога е лето..но од друга страна на планина е сепак поздраво и се ,тој чист воздух..и покрај се би одбрала планина! :toe:

planina definitivno.. chist vozduh.. nema lujge.. ne e mnogu zheshko na leto.. taman ko za mene..

ааахх.. и двете може?
Ај ако морам, планина, ама плажа е одма позади. Мааала предност и давам на планината.

Плажа, ама со што помалку луѓе, ме нервираат преполни плажи и гужва оти одморот сакам да ми биде вистински одмор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom