Placebo

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Дома ми го донесоа сетот на песни од бината (да си се пофалам), пише

Skopje 12th June 2007

Infra Red
Because
Meds (Piano)
Drag
Soulmates
I know
Song 2 say goodbye
Every you every me
Special Needs
One of a Kind
Without you
Special K
Bitter End

Running
20 Years

Колку народ имаше, и каде се одржи, на лизгалиште или срц кале?

Си беше на лизгалиште колку што знам јас, и покрај предходниот дожд.
Што се однесува до моето видување на работите (од прв ред веднаш пред Молко, да се пофалам) младичтите често се бунеа за недоволно слушање на некои канали. Молко често при менување гитари покажуваше како нешто треба да се покачи. Можеби имале некои технички проблеми. Ама nevermind.
Се согласувам дека беше тапа што не искочија на бис, другото беше одлично!!! Најомилен момент ми беше Running up the hill моментот! Песната и така ја обожавам, сеа малку повеќе :)
Мило ми е што се запознав со Тончи! Жал ми е што не упознав повеќе луѓе. И жал ми е што не се видов со луѓе кои ги знам (како Inquisitor)

mi se ideeeeeeeee mnoguu ama ispiti imam:(:(

ama bilo samo eden saat a?
jas ne bev ama mi kaza eden drugar... abe ajde 1000den. za saat vreme :)

јас бев:je:и шо нишо 1 саат свиеа:(:(:(:(:(:(:(
сакам пак:(
ама нема:(

Колку луѓе имаше некој да каже? Нешо отприлика бројка или описно :)

Гижо напиша:
Колку луѓе имаше некој да каже? Нешо отприлика бројка или описно :)

Околу 800... Вака, од ракав... Мислам дека доле беше полно, а трибините, отприлика пола... Нешто помалку отколку на Апокалиптика.

Свиреа саат и 20 минути.

добро беше, пласибо завршија си работа одлично, имаше доволно народ,

A vaka nekoj ako snimal od mobilen , da stavi link barem da vidime kako bilo :music2:

KohlBass напиша:
Околу 800... Вака, од ракав... Мислам дека доле беше полно, а трибините, отприлика пола... Нешто помалку отколку на Апокалиптика.

Свиреа саат и 20 минути.
повеќе од 800 имаше сигурно. али доздов заеба работа. во секој случај добра им беше “свирката“ пошто за толку малку концерт нема да го наречам.
инаку супер беше, се испукав. со еден кумановчанец си пеевеме цело време а веза немав кој е. :)
инаку тончи си стоел блиску до мене, пошто детето што се онесвести точно до мене беше. типот бил епилептичар.
ама сепак, сакам уштеееееее................:vozbud:

Во некој од веснициве пишуваше дека имало приближно 2000 луѓе, ме фати мрза, инаку ќе излепеф линкови до статиите. Во Дневник имаше најреален осврт, барем според мене. А во Вечер слепо фалеа сфе живо и диво, човек да помисли дека Авалон се богови на организацијата и слично :pos:

e mnogu si gi sakam placebo ama ne me pustija od doma da odam na koncertot :(..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom