ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Тиња ќе биде сеа ќе не можеме да мочаме на бетонот (n) Ќе треба да идеме на кеј...
Претходно што убаво си беше на трева... Мочаш кај сакаш и ич не ти чуе :D

Одлично нема да мора да возам кола. :D
Инаку и мене ми се свиѓаше повеќе на кале, традиција беше и поубаво е некако ама за тие што не знаат има огромна тревна површина :P и одма до Александар Палас хотелот па има капацитет и таму за одржување на најдобриот фестивал во МК. :)

Се знае ли кој ќе настапува по азбучен ред? :)
--- надополнето: Aug 16, 2011 6:28 PM ---
Се знае ли кој ќе настапува по азбучен ред? :)

Све заради конфликтите на Кале заради црквата.Катастрофа, ќе мора за враќање такси до ченто да плаќам.

Веројатно не е ради конфликтите. Ипак и Моторфестот се одржа горе, а тоа беше ПОСЛЕ конфликтите.

Што па тебе како Струмичанец ти менува локацијата? :P
Па од струмица е поблиску калето него ли тоа паркингот.
Од автобуската до калето пешки се иде, а вака треба автобус да фаќам или такси...

Веројатно не е ради конфликтите. Ипак и Моторфестот се одржа горе, а тоа беше ПОСЛЕ конфликтите.
Ипак, не се споредува моторфест со пиволендов, цело Скопје и од други градови присуствуваат и трае 5 дена.

Ајде бе, ќе правеле фестивал на паркинг. Значи Србиве се глупи што Егзит не го ставаат на најголемиот паркинг у Нови Сад. Па најдобрите фестивали се одржуваат на ливади и тврдини бе !!! Македонска работа...

Добро, ова најверојатно е заради настаните што се случуваа на Кале, али па ако не е за тоа ондак е голем fail... :tapp:

Плус, пострашно е што ова може да биде почеток на нова традиција, па и тип на настани кои се одржуваа на плоштад сеа да ги форсираат ваму, заради немањето место од спомениците... Ништо не би ме чудело. :cautious:

Па од струмица е поблиску калето него ли тоа паркингот.
Од автобуската до калето пешки се иде, а вака треба автобус да фаќам или такси...
Заборавив дека е променета локацијата на автобуската инаку ваму е подобро, попространо е ќе видите иако звучи малку чудно првично поотворено е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom