ПИВОФЕСТ во Прилеп, од 16-19.07.2009

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам во петок на Сузана Гавазова :) Некој да не знај колку е картата со воз од Битола до Прилеп ?

Јави се во железничка станица ке ти кажат најточно околу 100 до 150 денари би требало да е повратна карта :helou:

105 е повратна бе...сум се возела сто пати со воз до прилеп и назад:pos2:

Мене ми се пореметија плановите. Доаѓам со закаснување, и најверојатно нема да носам опрема за фоткање.

Празникот мој:::
Се надеевам дека сите ќе ве видам...
Барем пололвината.

Јас само ќе дадам кусо резиме за почетокот на годинешниов пиво фест во Прилеп.Најдобриот старт од сите претходни години.ФОЛТИН!!! Загревање какво што доликува.БРАВО!!! За натаму,накусо и нашироко,тек накај понеделник :smir:

Годинава гледам многу странски гости....Шпанци, Германци...стари, со шешири, големи ранци и големи фотоапарати!!!

Одиме на пивооо....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Денски шема на пиво фест
pivofest002medium.jpg

pivofest003medium.jpg

pivofest004medium.jpg

Малку погледа на десно
pivofest005medium.jpg

pivofest007medium.jpg

ај цурите уште еднаш :kesa:

pivofest006medium.jpg

pivofest008medium.jpg

кој е за шах поглед на десно
tongue.gif

pivofest009medium.jpg

pivofest010medium.jpg

ајде малку музика за крај :vozbud:

pivofest011medium.jpg

Aaaaх немам пари еееееееее леле како ми се иде еј ц ц ц ц ебати малеро шо сум цел живот:zid::zid::cheeky1:

Тони зен не дојде на пиво фест требаше да биди во 0:30
Во Vip во нокниот клуб не ги пуштаја сите ....тие наврата што стојат се однесуваја како дивјаци :)))) Катастрофа.... уште фали утре вечер да не дојди Северина како тони зен што не дојде незнам поради кои причини :tapp:

Aaaaх немам пари еееееееее леле како ми се иде еј ц ц ц ц ебати малеро шо сум цел живот:zid::zid::cheeky1:

:nenene: Поарно што не си дојден ништо не пропушти овие два дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom