RickyLFC9
Модератор
Шшшшшшшшш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шшшшшшшшш!
Додуша Саша испеа ко шо чув од страна од Мерлин до Прљаво и Црвена ЈабукаШшшшшшшшш!
Па моментално е најактуелниот пејач на Балканот, со право. Песни има и те како, али ко што глеав од преносот ги испеа сите хитови кои знае дека публиката со сигурност ги има слушнато и ги сака, а наместо да ги пее помалку познатите негови, ги замени со хитови од други изведувачиДодуша Саша испеа ко шо чув од страна од Мерлин до Прљаво и Црвена Јабука
Не му ја пратам кариерата на чоекон дали има негови песни да пополни сат и половина, ама она беше маафака во секој случај.
И ок е таа постапка да си пример актуелен пеач а да ги др(н)каш песните на други?Па моментално е најактуелниот пејач на Балканот, со право. Песни има и те како, али ко што глеав од преносот ги испеа сите хитови кои знае дека публиката со сигурност ги има слушнато и ги сака, а наместо да ги пее помалку познатите негови, ги замени со хитови од други изведувачи![]()
Па реално ја не би имал проблем со тоа што пее туѓи песни, сепак не е негов концерт нели? Целта му е да ја забавува публиката (за тоа е донесен), а да бидеме реални, луѓето повеќе идат за дружба отколку за музика. Не се дојдени стриктно за него да го слушаат. Такада според мене топ одлука му е што наместо да ризикува со пеење понепознати песни и да го буљаат ко теле у шарена врата само, он го направи тоа. Башка еве ми текнува пред две години, Даниела Мартиновиќ речиси ниедна нејзина песна не испеа, све некои такви стари хитови пееше и никој не се бунеше, баш напротив многу ја фалеа дека топ атмосфера направила.И ок е таа постапка да си пример актуелен пеач а да ги др(н)каш песните на други?
Мислам мене ми е крајно ретардирано. Ајде една песна две можеби ќе сфатам, ама па се живо и диво да измешаш и израфалиш шо знам. Барем јаст така мислам.
А оваа година се согласувам дека програмата беше целосно тапа. Единствените шо ги гледав беа Прљаво, ради то шо се бенд кој сме го слушале ко помали на касети па да видам шо како иако скурчена ми е музиката нивна максимално и назад.
Ама батали програмата кога кајгана дечките си беа супер и за муабети и дружба (Y)
Али муабетов ми е актуелен пејач е актуелен пејач, така да по дифолт секоја негова песна е позната и добра, ја сака публиката и запознаена е и не постои со тоа основа за ризик да си испее тоа што си го создал. Нештово го поставив како замерка пошто во сите овие години кога седам в парк и потслушувам шо се дешава, ваков случај ко да немалоПа реално ја не би имал проблем со тоа што пее туѓи песни, сепак не е негов концерт нели? Целта му е да ја забавува публиката (за тоа е донесен), а да бидеме реални, луѓето повеќе идат за дружба отколку за музика. Не се дојдени стриктно за него да го слушаат. Такада според мене топ одлука му е што наместо да ризикува со пеење понепознати песни и да го буљаат ко теле у шарена врата само, он го направи тоа. Башка еве ми текнува пред две години, Даниела Мартиновиќ речиси ниедна нејзина песна не испеа, све некои такви стари хитови пееше и никој не се бунеше, баш напротив многу ја фалеа дека топ атмосфера направила.
Јасно да,не викам не и ја слушам турбофолк,ама реално веќе е досадно,еве да речеме догодина ќе го донесат уште Аца Лукас,и после што?сигурно нема да се носат пак истиве.Ете рече некој понзад,ко ќе има неко звучно странско има ќе привлече гости од надвор,не знам како,али секако мора промени.И да малку да слезат од облаци со цениве нема да им биде лошо.за некој шо не е од пп можи му изгледа дека можи пиво фест да функционира со квалитетен дј, али то теоретски шанси нема да помини барем кај нас, прво едно со друго нема допирна точка , значи скари и штандој ,на секој втор штанд има по некоја певалка и ти носиш дј, едноставно не се поклопува , друго вејче 12 13 години со ред ти да тераш ваква музика и наеднаш сеа дј , то се праеше со тек на време сеа заминат е возо џабе е. сеа да му понуди некој тиесто или цеца без размислување се носи цеца . то е то
Кои странски бе?Мене лично ептен ми се свиѓа програмата, има повеќе балкански изведувачи отколку странски, што навистина ми е мило.
Вчера малце фатив на телевизија кога пееше Неда Украден. Алал да и е на жената што на тие години се уште пее добро и прави атмосфера.
![]()
Мене лично ептен ми се свиѓа програмата, има повеќе балкански изведувачи отколку странски, што навистина ми е мило.
Вчера малце фатив на телевизија кога пееше Неда Украден. Алал да и е на жената што на тие години се уште пее добро и прави атмосфера.
![]()