2
~2A
Гостин
Пред неколку години на таа мала бина си "плакнев" очи со стриптизерки... 
-Сеа ми клаваат некои DJ на лајци, чаши и вагани.

-Сеа ми клаваат некои DJ на лајци, чаши и вагани.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
браво, секоја чест за идејата, ем волкот сит, во случајов пиво, ем овците на број (чиста околина).![]()
Компанијата Пакомак не престанува со своите иновативни акции за чистење на околината во која живееме од пластиката, пластичните шишиња, чаши и останато ѓубре.
Таква една акција ќе се случува и за време на фестивалот на пивото во Прилеп. За секој кој ќе биде дел од акцијата, следува бесплатно пиво. Се што треба да направите е следново:
![]()
Интересно
Извор: press24.mk
100 денари паркинг
Не се нормални.
Jaс вечер че носам блуза со Редиохед (оние кои не ги знаат Radiohead, вака иди пишано) па ако ме препознај или ако му сум за тепање на некој ете менека ме стопира.
Само шо си дојдов, 2chellos се загреваа на бината за вечер аууу партали !
Со тапанар се дојдени или само двајцата?
Дај кажи други пива што имаше и цени? Erdinger и Paulaner? Не сум бил до сега, да не лутам по штандови туку да си најдам еден и таму да си останамЈас си го почнав пивофесот. Само што се вратив. Пиво дабче 50 денари
Незнам да ти кажам право. Не беа сите штандови отворени. Прееска кога бев беа само Прилепска пивара и Скопска пивара разработени. Моментално сега ги отвараат и останатите.Дај кажи други пива што имаше и цени? Erdinger и Paulaner? Не сум бил до сега, да не лутам по штандови туку да си најдам еден и таму да си останам![]()