Пивофест 2013 (18 - 21.07.2013)

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Пред неколку години на таа мала бина си "плакнев" очи со стриптизерки... :icon_lol:

-Сеа ми клаваат некои DJ на лајци, чаши и вагани. :cautious:

Некој да ми каже кои пива ги има од странскиве и што цени? Erdinger и Paulaner?

Лајнапов годинава е ШИТ. Ни еден бенд нема ... оф леле ...

11.07pivofest-gradonacalnik6.jpg

Компанијата Пакомак не престанува со своите иновативни акции за чистење на околината во која живееме од пластиката, пластичните шишиња, чаши и останато ѓубре.
Таква една акција ќе се случува и за време на фестивалот на пивото во Прилеп. За секој кој ќе биде дел од акцијата, следува бесплатно пиво. Се што треба да направите е следново:

bpxhnwkceaev5r0.jpg

Интересно
Извор: press24.mk

11.07pivofest-gradonacalnik6.jpg

Компанијата Пакомак не престанува со своите иновативни акции за чистење на околината во која живееме од пластиката, пластичните шишиња, чаши и останато ѓубре.
Таква една акција ќе се случува и за време на фестивалот на пивото во Прилеп. За секој кој ќе биде дел од акцијата, следува бесплатно пиво. Се што треба да направите е следново:

bpxhnwkceaev5r0.jpg

Интересно
Извор: press24.mk
браво, секоја чест за идејата, ем волкот сит, во случајов пиво, ем овците на број (чиста околина).
уште еднаш браво за идејата

Jaс вечер че носам блуза со Редиохед (оние кои не ги знаат Radiohead, вака иди пишано) па ако ме препознај или ако му сум за тепање на некој ете ме :D нека ме стопира.

Jaс вечер че носам блуза со Редиохед (оние кои не ги знаат Radiohead, вака иди пишано) па ако ме препознај или ако му сум за тепање на некој ете ме :D нека ме стопира.

Ако видиш некој деТчко со ваква блуза, слободно поздрави се тоа сум јас. :icon_mrgr:

964339_502592253139855_1371730821_o.jpg

Само шо си дојдов, 2chellos се загреваа на бината за вечер аууу партали !

Јас си го почнав пивофесот. Само што се вратив. Пиво дабче 50 денари

Јас си го почнав пивофесот. Само што се вратив. Пиво дабче 50 денари
Дај кажи други пива што имаше и цени? Erdinger и Paulaner? Не сум бил до сега, да не лутам по штандови туку да си најдам еден и таму да си останам :)

Дај кажи други пива што имаше и цени? Erdinger и Paulaner? Не сум бил до сега, да не лутам по штандови туку да си најдам еден и таму да си останам :)
Незнам да ти кажам право. Не беа сите штандови отворени. Прееска кога бев беа само Прилепска пивара и Скопска пивара разработени. Моментално сега ги отвараат и останатите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom