Пиво

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Коe пиво најчесто го пиетe?

• Скопско

Гласови: 280 40,6%
  • Златен даб

Гласови: 188 27,2%
  • Amstel

Гласови: 67 9,7%
  • Heineken

Гласови: 77 11,2%
  • Tuborg

Гласови: 53 7,7%
  • Beck's

Гласови: 17 2,5%
  • Други

Гласови: 122 17,7%

• Вкупно гласачи
    690
Од кој маркет се цениве? Перонито знам го земав 75-80, само имаше малку по друг дизајн. И Козел беше околу 70

zur,od denes pocnuva popustot
Автоматски споено мислење:

Ве Веро имате лименки Карлсберг 0,5 л за 40 денари, со рок на траење до 25 мај годинава :) Намалени се од 80 ден.
fala ti,

IMG_20230519_143205.jpg

Attachments

• IMG_20230519_143205.jpg
    IMG_20230519_143205.jpg
    2,6 MB · Прегледи: 10
Каде може да се купи Кромбахер пиво?

Не е мој вкус, воопшто не е газирано, претерано овошно, речиси исто со радлер. Ако морам некоја оцена да дадам, 3/10.

348355119_777468200415157_7967822685811092203_n.jpg

Фала,го имав најдено увозникот ама мислев и по маркетите да не го има
Во тинекс го има од маркетите, во други не сум видел.
А од ликер сторовите го има у ла фамилиа на партизанска и у ист гејт

Каде може да го најдам Мексиканското Модело пиво во Скопје?

Не е мој вкус, воопшто не е газирано, претерано овошно, речиси исто со радлер. Ако морам некоја оцена да дадам, 3/10.

Прегледај го приврзокот 379095
вчера го пробав , ама ја и ти ко да не сме го пиеле истото пиво.

Претерано газирано ми беше, скоро ко пелистерка, пиво скоро и да не осетив ама има многу интересен специфичен освежќувачки вкус, и нема веза со радлерот. Радлерот е ко пиво мешано со вештачки сок, ова е софистицирано ептен. Да, само се согласувам дека е ултра овошно али за уживање на некоја горештина во базен е измислено.
Ни киселина прави ни ништо, додека тоа радлерот....

Прегледај го приврзокот 379095
вчера го пробав , ама ја и ти ко да не сме го пиеле истото пиво.

Претерано газирано ми беше, скоро ко пелистерка, пиво скоро и да не осетив ама има многу интересен специфичен освежќувачки вкус, и нема веза со радлерот. Радлерот е ко пиво мешано со вештачки сок, ова е софистицирано ептен. Да, само се согласувам дека е ултра овошно али за уживање на некоја горештина во базен е измислено.
Ни киселина прави ни ништо, додека тоа радлерот....
Случајно и јас го пробав вчера, скроз заборавив за што беше пишано тука и викам од малиот избор ова не сум го пробал време му е :)
За мој вкус воопшто не газирано. Овошен вкус да ама умерен би рекол, мене многу ми се и дефинитивно би го препорачал на љубитрлите на wheat пива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom